На «1+1» стартує шоу «Вгадай ящик» з Кошовим, Горбуновим і Собчак (ОНОВЛЕНО)

На «1+1» стартує шоу «Вгадай ящик» з Кошовим, Горбуновим і Собчак (ОНОВЛЕНО)

5 Серпня 2015
3974
5 Серпня 2015
09:11

На «1+1» стартує шоу «Вгадай ящик» з Кошовим, Горбуновим і Собчак (ОНОВЛЕНО)

3974
На «1+1» стартує шоу «Вгадай ящик» з Кошовим, Горбуновим і Собчак (ОНОВЛЕНО)
На «1+1» стартує шоу «Вгадай ящик» з Кошовим, Горбуновим і Собчак (ОНОВЛЕНО)

У п'ятницю, 14 серпня, на каналі «1+1» відбудеться прем'єра шоу «Вгадай ящик». Про це в анонсах повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Перший випуск програми вийде в ефірі о 21.15.

 

У шоу «Вгадай ящик» учасники можуть посперечатися із зірками в таланті і виграти 50 тис. грн.   Завдання гравця - перемогти в максимальній кількості категорій. Вартість ящика в першому турі гри становить 1000 грн. У кожному новому турі вартість ящика зростає до 10, 25 і 50 тис. грн. відповідно. Скільки грошей отримає кожен учасник, залежить не тільки від його вміння і старання, але і від журі та глядачів у студії. Якщо учасник програє, то втрачає всю накопичену в попередніх турах гри суму. Після будь-якого виграного туру гравець може зупинити гру і забрати зароблену суму грошей.

 

Ведучий шоу - Юрій Горбунов

 

Учасникам шоу належить битися з зірками в чотирьох категоріях: наука, спорт, спів і танець.  У кожній з категорій його чекає дуже сильний зірковий суперник: Сергій Сивохо, Влад Яма, Василь Вірастюк, Павло Зібров, Наталя Корольова та багато інших. У кінці стане зрозуміло, хто ж переможе - талант з народу чи зірка.

 

Судитимуть шоу Ксенія Собчак та Євген Кошовий

 

Судити гравців будуть  Ксенія Собчак та Євген Кошовий. Ведучим шоу стане Юрій Горбунов.

 

Формат ігрового шоу спеціально для каналу «1+1» створила студія «Квартал 95».

 

Нагадаємо, телеканал «1+1» створює нове дитяче талант-шоу «Маленькі гіганти» за однойменним форматом Pequeños gigantes мексиканської компанії Televisa.  До цього формат було адаптовано в Коста-Ріці, Панамі, Еквадорі, Перу, Парагваї, Уругваї, Іспанії, Чилі та Португалії. У шоу змагаються діти віком від 4 до 12 років, які мають унікальний вокальний, хореографічний чи інший оригінальний талант. Діти розподілені на команди під керівництвом зіркових тренерів. Нещодавно стали відомі імена двох зірковими наставників дитячого талант-шоу «Маленькі гіганти», яке стартує восени  - ними стали українські актори Ірма Вітовська та Володимир Горянський.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3974
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду