detector.media
05.08.2015 09:11
На «1+1» стартує шоу «Вгадай ящик» з Кошовим, Горбуновим і Собчак (ОНОВЛЕНО)
На «1+1» стартує шоу «Вгадай ящик» з Кошовим, Горбуновим і Собчак (ОНОВЛЕНО)

У п'ятницю, 14 серпня, на каналі «1+1» відбудеться прем'єра шоу «Вгадай ящик». Про це в анонсах повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Перший випуск програми вийде в ефірі о 21.15.

 

У шоу «Вгадай ящик» учасники можуть посперечатися із зірками в таланті і виграти 50 тис. грн.   Завдання гравця - перемогти в максимальній кількості категорій. Вартість ящика в першому турі гри становить 1000 грн. У кожному новому турі вартість ящика зростає до 10, 25 і 50 тис. грн. відповідно. Скільки грошей отримає кожен учасник, залежить не тільки від його вміння і старання, але і від журі та глядачів у студії. Якщо учасник програє, то втрачає всю накопичену в попередніх турах гри суму. Після будь-якого виграного туру гравець може зупинити гру і забрати зароблену суму грошей.

 

Ведучий шоу - Юрій Горбунов

 

Учасникам шоу належить битися з зірками в чотирьох категоріях: наука, спорт, спів і танець.  У кожній з категорій його чекає дуже сильний зірковий суперник: Сергій Сивохо, Влад Яма, Василь Вірастюк, Павло Зібров, Наталя Корольова та багато інших. У кінці стане зрозуміло, хто ж переможе - талант з народу чи зірка.

 

Судитимуть шоу Ксенія Собчак та Євген Кошовий

 

Судити гравців будуть  Ксенія Собчак та Євген Кошовий. Ведучим шоу стане Юрій Горбунов.

 

Формат ігрового шоу спеціально для каналу «1+1» створила студія «Квартал 95».

 

Нагадаємо, телеканал «1+1» створює нове дитяче талант-шоу «Маленькі гіганти» за однойменним форматом Pequeños gigantes мексиканської компанії Televisa.  До цього формат було адаптовано в Коста-Ріці, Панамі, Еквадорі, Перу, Парагваї, Уругваї, Іспанії, Чилі та Португалії. У шоу змагаються діти віком від 4 до 12 років, які мають унікальний вокальний, хореографічний чи інший оригінальний талант. Діти розподілені на команди під керівництвом зіркових тренерів. Нещодавно стали відомі імена двох зірковими наставників дитячого талант-шоу «Маленькі гіганти», яке стартує восени  - ними стали українські актори Ірма Вітовська та Володимир Горянський.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY