detector.media
30.07.2015 11:10
Сервіс Megogo запустив вісім власних інтерактивних каналів
Сервіс Megogo запустив вісім власних інтерактивних каналів

Компанія Megogo, яка позиціонує себе як «найбільший відео-сервіс для російськомовної аудиторії», розширює лінійку ТБ-продуктів і запускає власні інтерактивні канали. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Онлайн-кінотеатр Megogo накопичив істотну медіатеку для запуску інтерактивних каналів за жанрами. На першому етапі сервіс представив вісім каналів: Кінохіт HD, Комедія HD, Історія HD, Динаміка HD, Драма HD, Романтика HD, Жахи HD, 3D HD.

 

Інтерактивні канали Megogo виглядають як звичні телеканали, але в їхній програмі передач у будь-який час можна вибрати фільм або телепрограму з програмної сітки, адже ці продукти вже збережені в бібліотеці відео-сервісу.

 

«Канали Megogo - це, по факту, плейлисти з VOD-контенту, завдання яких - вирішити проблему вибору контенту - користувач просто вибирає один з тематичних каналів, а вже там точно щось цікаве і, що важливо, в HD-якості, що є рідкістю для класичного телебачення», - розказав директор з маркетингу Megogo Іван Шестаков.

 

 

За його словами, надалі кількість інтерактивних каналів зросте - найближчим часом з'явиться ще п'ять телеканалів, у тому числі - з серіальним, дитячим та новинним контентом.

 

Зокрема, розробники планують охопити аудиторію «поза телевізором», молоде покоління, яке практично не дивиться телевізійні ефіри і весь відео-контент споживає виключно в інтернеті.

 

Першими доступ до інтерактивних каналах Megogo отримали власники телевізорів LG Smart TV і всі користувачі веб-версії платформи. Невдовзі інноваційний сервіс буде відкритий для користувачів смартфонів і планшетів і в найближчий час - усіх брендів «розумних» телевізорів та інших пристроїв.

 

Власні інтерактивні телеканали Megogo будуть доступні на будь-яких пристроях, підключених до інтернету, який передбачає інтерактивність (зворотний зв'язок з користувачем), і цей проект стане підґрунтям для подальшого розвитку нового покоління телевізійних продуктів, коли користувачі зможуть не тільки бути глядачами, але й брати участь у дійстві на екрані телевізора, комп'ютера або мобільного пристрою. Відповідні проекти вже розробляються в Megogo, заявляє компанія.

 

«Якщо конкурс, то голосувати. Якщо гра, то спілкуватися між собою. Якщо новини, то більше супутньої інформації. Якщо магазин, то з можливістю купити. І багато чого іншого. Але для цього потрібен буде відповідний контент, який буде готуватися, коли аудиторія підтягнеться і звикне», - сказав пан Шестаков.

 

Сьогодні над цим проектом працює та ж команда Megogo, що і запускала TБ-розділ сервісу. Водночас для роботи нових інтерактивних каналів в профгрупу увійшли і програмні директори, мета  яких - поступово перевести існуючу аудиторію на інтерактивне телебачення, засноване на плейлистах і відео за запитом та залучити нових користувачів, запропонувавши їм унікальні сервіси та контент, відмінні від існуючих відеоплатформ.

 

На відміну від класичних телеканалів, в Megogo обіцяють, що довгих рекламних блоків тут не буде. «Наше завдання - створити комфортні умови для глядача і не відволікати його від фільмів. Реклами тут або зовсім не буде, або буде в мінімальній кількості - на порядок менше, ніж на звичних телеканалах», - підсумував Іван Шестаков.

 

Інтерактивні канали включені у всі телевізійні пакети Megogo TV нарівні з національними телеканалами. Додаткова плата за доступ до інтерактивних каналах не передбачена.

 

Нагадаємо, OTT-відеосервіс Megogo уклав стратегічні угоди з українськими медіагрупами StarLightMedia й Inter Media Group, а також, підписав контракт з дистрибутором каналів Viasat, що належать європейському медіахолдингу Modern Times Group.  До пакету Megogo TV увійшли телеканали групи StarLightMedia: СТБ, ICTV, Новий канал, М1, М2, QTV; телеканали групи «Інтер»: «Інтер», НТН, К1, К2, «Мега», «Піксель», Zoom і «Ентер-фільм».

 

Телеканали групи Viasat наразі доступні в пакеті Megogo TV у режимі промо-трансляції: Viasat History, Viasat Explore, Viasat Nature, Viasat Sport, TV1000, «TV1000 Русское кино», TV1000 Action і TV1000 Comedy.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY