Студія «Квартал 95» знімає ліричну комедію про велику сім’ю

Студія «Квартал 95» знімає ліричну комедію про велику сім’ю

17 Липня 2015
4389
17 Липня 2015
16:41

Студія «Квартал 95» знімає ліричну комедію про велику сім’ю

4389
Студія «Квартал 95» знімає ліричну комедію про велику сім’ю
Студія «Квартал 95» знімає ліричну комедію про велику сім’ю

Студія «Квартал 95» розпочала зйомки нового телевізійного фільму «Родичі» («Родственнички)». Про це повідомляє прес-служба студії.

 

Творчий процес створення 8-серійної ліричної комедії очолив Андрій Яковлєв, керівник кіновиробничого напряму «Кіноквартал», за плечима якого режисерська та сценарна робота над шістьма сезонами серіалу «Свати».

 

У новому серіалі йдеться про часом непрості, але все ж добрі і теплі відносини однієї великої родини. Глава сімейства - Михайло Іванович, заслужений пенсіонер, живе один в заміському будинку. Своїх вже дорослих дітей він бачить вкрай рідко. І ось, в один з таких рідкісних випадків на його 67-річчя в гості приїжджають сини Ігор та Сергій зі своїми дружинами. На дні народження Михайло Іванович випадково дізнається, що брати один з одним у сварці і вже кілька років просто розігрують перед ним хороші стосунки. Головний герой, намагаючись розібратися в причинах розбіжностей і примирити своїх дітей, хитрощами утримує синів у батьківському домі.

 

Роль батька сімейства виконує Олександр Феклістов, ролі синів героя дістались Дмитру Суржикову та Джемалу Тетруашвілі. Головні жіночі ролі виконують Віра Кобзар, Катерина Кістень і Олеся Жураковська.

 

 

Серіал зніматимуть два місяці

 

Зйомки триватимуть два місяці  і проходитимуть в Київській області і у столиці.

 

Виробництвом та продюсуванням фільму займається «Квартал 95».

 

Нагадаємо, нещодавно студія «Квартал 95» розпочала роботу над 40-серійний ситкомом «Слуга народу» - проект покаже телеканал «1+1» навесні наступного року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4389
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду