Портал Tsn.ua запустив додаток для Philips Smart TV

Портал Tsn.ua запустив додаток для Philips Smart TV

2 Липня 2015
1399
2 Липня 2015
16:38

Портал Tsn.ua запустив додаток для Philips Smart TV

1399
Портал Tsn.ua запустив додаток для Philips Smart TV
Портал Tsn.ua запустив додаток для Philips Smart TV

Інформаційний портал Tsn.ua запустив додаток для пристроїв Philips Smart TV. Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1 медіа».

 

Додаток доступний у категорії News в магазині Smart TV для пристроїв моделі Philips TV 2013 і 2014 років випуску.

 

Він дозволяє переглядати випуски «Телевізійної служби новин» (ТСН) каналу «1+1» , а також найважливіші новини у зручний час.

 

Новини оновлюються щохвилини 24 години на добу і 7 днів на тиждень.

 

«Кількість проданих SMART TV пристроїв в Україні стрімко зростає. Ми хочемо забезпечити українців можливістю перегляду новин у зручній для них екосистемі. Додатки ТСН вже існують на SMART TV  Samsung та Philips, а також доступні користувачам смартфонів на базі iOS та Android. Поступово додатки ТСН з'являться на усіх популярних платформах», - коментує керівник Управління розробок веб-проектів «1+1 медіа» Павло Педенко.

 

У прес-службі повідомили, що цей додаток доступний у майже 50 країнах світу, серед яких: Велика Британія, Австралія, Іспанія, Туреччина, США, Бразилія.

 

Нагадаємо, у лютому інформаційний портал ТСН.ua оновив мобільний додаток для iPhone.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1399
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду