ТСН.ua оновив додаток для iPhone

ТСН.ua оновив додаток для iPhone

11 Лютого 2015
3645
11 Лютого 2015
20:27

ТСН.ua оновив додаток для iPhone

3645
ТСН.ua оновив додаток для iPhone
ТСН.ua оновив додаток для iPhone
Інформаційний портал ТСН.ua оновив мобільний додаток для iPhone. Про йдеться у новині порталу.

 

Значні зміни зроблено в дизайні та меню розділів. Новий дизайн додатку оптимізований під можливості смартфону і дає користувачам змогу оперативно отримувати актуальні новини. Крім того, в зручному для користування форматі відтепер доступна більша кількість новинних розділів, а також ексклюзивних фото та відео-контенту.

 

Інформація в додатку оперативно оновлюються 24 години на добу, 7 днів на тиждень.

 

Додатки ТСН.ua також доступні для Android та Samsung Smart TV.

 

Нагадаємо, сайт ТСН.ua підготував спецпроект «Im memoriam.Кузьма Скрябін», присвячений життю і творчості відомого українського співака, лідера групи «Скрябін» Андрія Кузьменка, що трагічно загинув у дорожньо-транспортній пригоді сьогодні, 2 лютого.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3645
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду