«Плюсплюс» запускає другий сезон «Корисних підказок»

«Плюсплюс» запускає другий сезон «Корисних підказок»

26 Червня 2015
2724
26 Червня 2015
14:07

«Плюсплюс» запускає другий сезон «Корисних підказок»

2724
«Плюсплюс» запускає другий сезон «Корисних підказок»
«Плюсплюс» запускає другий сезон «Корисних підказок»

27 червня на каналі «Плюсплюс» стартує другий сезон анімаційних мультфільмів власного виробництва каналу - «Корисні підказки». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Новий сезон налічує 40 серій, які виходитимуть щосуботи та щонеділі об 11:10.

 

Спільно з командою «Плюсплюс» над мультфільмом працювала психолог Світлана Ройз. Усі поради, що звучать у мультфільмах, пройшли її експертизу.

 

Нагадаємо, «Корисні підказки» в дотепній і легкій для запам'ятовування формі піднімають важливі для дітей питання, розповідають, як чинити у несподіваних або ж складних життєвих ситуаціях, ставити будь-які запитання, розмірковувати, приймати самостійні рішення. Кожна серія присвячена новій темі.

 

«Серії з першого сезону «Корисних підказок» ми умовно поділили на три типи: надихаючі, проблемні та освітні, - розповідає генеральний продюсер каналу Іванна Найда. - Справжнім фаворитом серед юних глядачів стали саме надихаючі, у яких підіймаються теми, які не всі дітлахи можуть обговорити вдома з батьками. Очевидно, що це саме те, чого не вистачає дітям. Тому у новому сезоні ми робимо акцент саме на них. Як і в першому сезоні, всі теми детально опрацьовані з психологом. У серії «Повелитель уваги» йдеться про те, як зібратись і сконцентруватись, у «Сказано-зроблено» - про те, як давати та дотримуватися обіцянок, також є про те, що робити, коли відчуваєш сором'язливість, заздрість, жадібність тощо».

 

«Коли аналізували перший сезон «Корисних підказок» помітили дуже цікаву тенденцію: різні теми дивиться різна аудиторія. Наприклад, у хлопчиків і їхніх тат найбільшою популярністю користувалася серія «На слабо». Дівчаткам сподобалася розповідь про те, як організувати гарне свято. Мами люблять дивитися про безпеку. Але всім однаково прийшлись до смаку надихаючі серії, у яких розповідалося, як розкритися в новому колективі, як повірити в себе. Саме тому у новому сезоні серій з подібною тематикою буде найбільше», - додала директор з маркетингу «Плюсплюс» Ірина Мельничук.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2724
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду