detector.media
26.06.2015 14:07
«Плюсплюс» запускає другий сезон «Корисних підказок»
«Плюсплюс» запускає другий сезон «Корисних підказок»

27 червня на каналі «Плюсплюс» стартує другий сезон анімаційних мультфільмів власного виробництва каналу - «Корисні підказки». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Новий сезон налічує 40 серій, які виходитимуть щосуботи та щонеділі об 11:10.

 

Спільно з командою «Плюсплюс» над мультфільмом працювала психолог Світлана Ройз. Усі поради, що звучать у мультфільмах, пройшли її експертизу.

 

Нагадаємо, «Корисні підказки» в дотепній і легкій для запам'ятовування формі піднімають важливі для дітей питання, розповідають, як чинити у несподіваних або ж складних життєвих ситуаціях, ставити будь-які запитання, розмірковувати, приймати самостійні рішення. Кожна серія присвячена новій темі.

 

«Серії з першого сезону «Корисних підказок» ми умовно поділили на три типи: надихаючі, проблемні та освітні, - розповідає генеральний продюсер каналу Іванна Найда. - Справжнім фаворитом серед юних глядачів стали саме надихаючі, у яких підіймаються теми, які не всі дітлахи можуть обговорити вдома з батьками. Очевидно, що це саме те, чого не вистачає дітям. Тому у новому сезоні ми робимо акцент саме на них. Як і в першому сезоні, всі теми детально опрацьовані з психологом. У серії «Повелитель уваги» йдеться про те, як зібратись і сконцентруватись, у «Сказано-зроблено» - про те, як давати та дотримуватися обіцянок, також є про те, що робити, коли відчуваєш сором'язливість, заздрість, жадібність тощо».

 

«Коли аналізували перший сезон «Корисних підказок» помітили дуже цікаву тенденцію: різні теми дивиться різна аудиторія. Наприклад, у хлопчиків і їхніх тат найбільшою популярністю користувалася серія «На слабо». Дівчаткам сподобалася розповідь про те, як організувати гарне свято. Мами люблять дивитися про безпеку. Але всім однаково прийшлись до смаку надихаючі серії, у яких розповідалося, як розкритися в новому колективі, як повірити в себе. Саме тому у новому сезоні серій з подібною тематикою буде найбільше», - додала директор з маркетингу «Плюсплюс» Ірина Мельничук.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY