Любомир Левицький зніматиме молодіжну комедію «#Selfieparty»

Любомир Левицький зніматиме молодіжну комедію «#Selfieparty»

23 Червня 2015
2624
23 Червня 2015
16:45

Любомир Левицький зніматиме молодіжну комедію «#Selfieparty»

2624
Любомир Левицький зніматиме молодіжну комедію «#Selfieparty»
Любомир Левицький зніматиме молодіжну комедію «#Selfieparty»

Український кінорежисер Любомир Левицький зніматиме молодіжну комедію «#Selfieparty». Про це він розповів на своїй сторінці у Facebook.

 

За його словами, ініціатором ідеї став продюсер компанії Solar Media Сергій Лавренюк. Виробництвом стрічки займатиметься продакшн Vitamin на чолі з продюсером Віталієм Соболевським, з голлівудської сторони фільм продюсуватиме продюсер українського походження Джей Ді Захаріас, а дистрибуцію в кінотеатрах на себе візьме компанія B&H Film Distribution, яку очолює Богдан Батрух.

 

Любомир Левицький характеризує фільм як «смішну, агресивну і модну комедію, де кожен побачить сам себе».

 

Кастинг він проводитиме у своєрідний спосіб. «Скоро в кінотеатрах з'являться картонні постери фільму. Кожен, хто зробить селфі на їхньому тлі, буде гарантовано запрошений на кастинг, - оголосив кінорежисер. - Для цього потрібно буде відправити селфі на сторінку у Facebook чи Instagram зі своїм контактом (email чи номером мобільного телефону)».

 

До виробництва фільмів він планує залучити ентузіастів з-поміж студентів-кінематографістів. З них буде створено юніорські групи спеціалістів. Кожна працювати на проекті рівно тиждень. В результаті з всіх груп будуть відібрані найкращі спеціалісти і створено юніор-групу, котра буде повноцінно працювати на англомовному голлівудському проекті «Егрегор». Таким чином Любомир Левицькиї хоче допомогти студентам здобути кінематографічний досвід.

 

Також Любомир Левицький повідомив, що кінокомпанія Suspense films, заснована ним спільно з продюсером Андрексом Селівановим, не буде задіяна у виробництві нового фільму, адже працює над розробкою двох інших великих проектів Smash та Hundred Dollars.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», пан Левицький також працює над трилером «Егрегор». За сюжетом, стародавня таємна організація - «Орден чорної діадеми» - затіяла змову. Засновник «Ордену» має пряме відношення до України, хоча сам він не українець. Його портрет знаходиться в Луврі. А наслідком змови став Майдан в Україні. Прем'єра трилера запланована на 2016 рік. Бюджет картини становитиме 10 мільйонів доларів. Частину коштів, за словами режисера, залучено з Канади.

 

Нагадаємо, стрічка «Тіні незабутих предків» Любомира Левицького мала успіх в кінопрокаті.

 

Кінорежисер ставить собі за мету опанувати жанрове кіно і називає своїми кумирами Люка Бессона та Гая Річі.

 

«Детектор медіа»

Фото - Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2624
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду