«112 Україна» впровадив у студійні програми 3D-графіку

«112 Україна» впровадив у студійні програми 3D-графіку

23 Червня 2015
1825
23 Червня 2015
12:37

«112 Україна» впровадив у студійні програми 3D-графіку

1825
«112 Україна» впровадив у студійні програми 3D-графіку
«112 Україна» впровадив у студійні програми 3D-графіку

Телеканал «112 Україна» впровадив в ефір інтерактивні елементи студії, створені за допомогою 3D-графіки. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Нові елементи дозволяють візуалізувати інформацію, реконструювати події і подавати складний масив даних у наочній для телеглядачів формі.

 

Вперше інтерактивні елементи використовувалися в рамках недільного ефіру авторського проекту Павла Кужеєва «Тиждень». За допомогою 3D-графіки була створена проекційна площина, завдяки якій новини й обговорення з гостями в студії були забезпечені візуалізацією: продемонстрована структура місцевих виборів, представлені рейтинги найбільш корумпованих державних структур і відновлена карта резиденції «Межигір'я».

 

Загалом із цієї студії транслюються шість проектів, у яких також буде використовуватися 3D-графіка.

 

 

 

 

 


 

«Наш канал прагне, щоб глядач оперативно отримував найсвіжіші новини в наочній і зрозумілій формі. Тому ми постійно працює над вдосконаленням подачі інформації, - пояснює новації виконавчий директор «112 Україна» Юрій Будяк. - Наша студія досить універсальна: тут у прямому ефірі проходять трансляції одразу шести проектів, але завдяки візуальним елементам, які використовуються під час зйомки картинка не здається монотонною і не приїдається глядачеві».

 

Нагадаємо, у 2013 році після запуску нової студії ТСН 3D-графіка та елементи голограмм з'явилися в новинах каналу «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1825
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду