detector.media
23.06.2015 12:37
«112 Україна» впровадив у студійні програми 3D-графіку
«112 Україна» впровадив у студійні програми 3D-графіку

Телеканал «112 Україна» впровадив в ефір інтерактивні елементи студії, створені за допомогою 3D-графіки. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Нові елементи дозволяють візуалізувати інформацію, реконструювати події і подавати складний масив даних у наочній для телеглядачів формі.

 

Вперше інтерактивні елементи використовувалися в рамках недільного ефіру авторського проекту Павла Кужеєва «Тиждень». За допомогою 3D-графіки була створена проекційна площина, завдяки якій новини й обговорення з гостями в студії були забезпечені візуалізацією: продемонстрована структура місцевих виборів, представлені рейтинги найбільш корумпованих державних структур і відновлена карта резиденції «Межигір'я».

 

Загалом із цієї студії транслюються шість проектів, у яких також буде використовуватися 3D-графіка.

 

 

 

 

 


 

«Наш канал прагне, щоб глядач оперативно отримував найсвіжіші новини в наочній і зрозумілій формі. Тому ми постійно працює над вдосконаленням подачі інформації, - пояснює новації виконавчий директор «112 Україна» Юрій Будяк. - Наша студія досить універсальна: тут у прямому ефірі проходять трансляції одразу шести проектів, але завдяки візуальним елементам, які використовуються під час зйомки картинка не здається монотонною і не приїдається глядачеві».

 

Нагадаємо, у 2013 році після запуску нової студії ТСН 3D-графіка та елементи голограмм з'явилися в новинах каналу «1+1».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY