Star Media буде випускати по одному анімаційному фільму на рік

Star Media буде випускати по одному анімаційному фільму на рік

18 Червня 2015
1935
18 Червня 2015
10:25

Star Media буде випускати по одному анімаційному фільму на рік

1935
Star Media буде випускати по одному анімаційному фільму на рік
Star Media буде випускати по одному анімаційному фільму на рік

Українсько-російська кінокомпанія Star Media заявляє, що починаючи з 2016 року, буде випускати по одному повнометражному анімаційному проект у на рік. Про це в інтерв'ю виданню proficinema.ru повідомив генеральний продюсер групи компаній Star Media Владислав Ряшин.

 

«2016 року ми плануємо випускати в рік по одному мультфільму і вже почали робити анімаційний проект "Бременські розбійники", який планується як трилогія», - повідомив генпродюсер.

 

Влад Ряшин також розповів про ще один анімаційний проект «Шерлок», який знаходиться в розробці у компанії. Мова в мультфільмі йтиме про собаку-детектива, що веде розслідування у світі людей.

 

За його словами, повнометражних мультфільмів на ринку мало, і такі проекти «потенційно сильні».  Свої анімаційні проекти Star Media прораховує не з огляду на російський ринок, а більшою мірою розраховуючи на ринок міжнародний. «Ми підбираємо історії, націлені в першу чергу на російський ринок, зрозумілі нашої аудиторії, але при цьому все-таки вони повинні бути міжнародними», - зазначив Влад Ряшин.

 

Нагадаємо, українсько-російська кінокомпанія Star Media заявила про плани екранізації одразу двох відомих романів різних жанрів - фентезі і мелодрами. Обидва проекти будуть реалізовані у повному метрі і призначені для міжнародного прокату.  Перша екранізація - історичний роман у жанрі фентезі Олексія Іванова «Серце Парми», над якою буде працювати відомий російський режисер Сергій Бодров. Другий проект - екранізація бестселера польського письменника Януша Вишневського «Самотність в мережі». 

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1935
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду