detector.media
18.06.2015 10:25
Star Media буде випускати по одному анімаційному фільму на рік
Star Media буде випускати по одному анімаційному фільму на рік

Українсько-російська кінокомпанія Star Media заявляє, що починаючи з 2016 року, буде випускати по одному повнометражному анімаційному проект у на рік. Про це в інтерв'ю виданню proficinema.ru повідомив генеральний продюсер групи компаній Star Media Владислав Ряшин.

 

«2016 року ми плануємо випускати в рік по одному мультфільму і вже почали робити анімаційний проект "Бременські розбійники", який планується як трилогія», - повідомив генпродюсер.

 

Влад Ряшин також розповів про ще один анімаційний проект «Шерлок», який знаходиться в розробці у компанії. Мова в мультфільмі йтиме про собаку-детектива, що веде розслідування у світі людей.

 

За його словами, повнометражних мультфільмів на ринку мало, і такі проекти «потенційно сильні».  Свої анімаційні проекти Star Media прораховує не з огляду на російський ринок, а більшою мірою розраховуючи на ринок міжнародний. «Ми підбираємо історії, націлені в першу чергу на російський ринок, зрозумілі нашої аудиторії, але при цьому все-таки вони повинні бути міжнародними», - зазначив Влад Ряшин.

 

Нагадаємо, українсько-російська кінокомпанія Star Media заявила про плани екранізації одразу двох відомих романів різних жанрів - фентезі і мелодрами. Обидва проекти будуть реалізовані у повному метрі і призначені для міжнародного прокату.  Перша екранізація - історичний роман у жанрі фентезі Олексія Іванова «Серце Парми», над якою буде працювати відомий російський режисер Сергій Бодров. Другий проект - екранізація бестселера польського письменника Януша Вишневського «Самотність в мережі». 

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY