Канал «112 Україна» шукає ведучих

Канал «112 Україна» шукає ведучих

16 Червня 2015
2788
16 Червня 2015
18:24

Канал «112 Україна» шукає ведучих

2788
Канал «112 Україна» шукає ведучих
Канал «112 Україна» шукає ведучих

Телеканал «112 Україна» повідомляє, що розширює штат ведучих і шукає нові обличчя. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

Уже протягом місяця на «112 Україна» активно проводяться тракти ведучих.

«Як відомо, "112 Україна" здійснює мовлення 17 годин у прямому ефірі. Щодня на каналі працює 12 телеведучих, троє з них - у новинних блоках, які виходять кожну годину, а це передбачає не тільки роботу в кадрі, а й підготовку самих новин. Так виникла потреба в розширенні штату і відкритті додаткової вакансії ведучої», - зазначили на каналі.

 

У прес-службі нагадали, що на телеканалі працюють не тільки відомі ведучі, які прийшли з інших каналів, а й відкриті ними імена. «Вікторія Кіосе, Володимир Полуєв, Катерина Жукова, Юрій Бібік, Євгенія Скорина - всі вони сьогодні є невід'ємною частиною ефіру телеканалу, причому більшість з них ще недавно були кореспондентами "112 Україна"», - зазначається в повідомленні.

 

Нагадаємо, телеканал «Еспресо TV» шукає журналістів для свого сайту, які висвітлюватимуть теми міжнародної політики та суспільства.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2788
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду