detector.media
12.06.2015 11:27
«Інтер» заплатить понад 4,2 млн грн ліцензійного збору
«Інтер» заплатить понад 4,2 млн грн ліцензійного збору

Телеканал «Інтер» має сплатити за продовжену ліцензію збір до державного бюджету в розмірі 4 млн 265 тис. 679 грн. Про це на брифінгу 11 червня повідомив член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Владислав Севрюков, відповідаючи на запитання «Детектор медіа».

 

При нарахуванні ліцензійного збору буде застосована надбавка 30% за наявність у програмні концепції іноземного продукту і знижка 70%, яка зараз застосовується при продовженні аналогових ліцензій, оскільки їхній строк дії завершиться, коли почнеться вимкнення аналогового телебачення. «Загальна сума ліцензійного збору становитиме 4 млн 265 тис. 679 грн», - повідомив пан Севрюков.

 

Нагадаємо, 11 червня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення продовжила строк дії ліцензії телеканалу «Інтер» на цілодобове ефірне аналогове мовлення на мережі УТ-3 (389 передавачів по всій Україні) на 7 років. Один з пунктів рішення Нацради також зобов'язує «Інтер» забезпечити перехід на цифрове мовлення згідно з окремим рішенням Національної ради.

 

Водночас Нацрада іншим рішенням запропонувала внести зміни до до Плану використання радіочастотного ресурсу і продовжити використання частот для аналогового ТБ до кінця 2017 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY