Серіал «Свати» втретє змагається за звання найрейтинговішої телекомедії світу

Серіал «Свати» втретє змагається за звання найрейтинговішої телекомедії світу

10 Червня 2015
2482
10 Червня 2015
14:04

Серіал «Свати» втретє змагається за звання найрейтинговішої телекомедії світу

2482
Серіал «Свати» втретє змагається за звання найрейтинговішої телекомедії світу
Серіал «Свати» втретє змагається за звання найрейтинговішої телекомедії світу

За підсумками 2014 року комедійний серіал студії «Квартал 95» «Свати» потрапив у номінацію «Приз міжнародної аудиторії» телевізійного фестивалю в Монте-Карло (Festival de télévision de Monte-Carlo, Монако), де змагається за звання найрейтинговішої телекомедії світу. Про це повідомляє прес-служба студії.

 

Категорія «Телевізійний комедійний серіал» в номінації «Приз міжнародної аудиторії» визначає телевізійні фільми, які протягом року зібрали біля телеекранів світу найбільшу кількість глядачів. У ній конкурентами «Сватів» є проекти «Американська сімейка» (США) і «Як я зустрів вашу маму» (США). Телесеріал студії «Квартал 95» вже номінувався на це звання в 2012 та 2014 роках.

 

Номінанти були попередньо відібрані за кількістю аудиторії серед 15 найкращих фільмів з 64 країн з майже тримільярдною аудиторією.

 

Переможець фестивалю в Монте-Карло буде оголошений 18 червня на церемонії вручення премій «Золота німфа». Символ і нагорода фестивалю - золота копія статуетки німфи Салмакіди, оригінал якої знаходиться в Луврі.

 

Цього року 55-й телевізійний фестиваль у Монте-Карло пройде 13-18 червня. Премія «Приз міжнародної аудиторії» організована Телевізійним фестивалем у Монте-Карло спільно з французькою компанією Eurodata TV Worldwide, що спеціалізується на дослідженнях в області телемаркетингу. Премія вручається в трьох категоріях: драматичний серіал, комедійний серіал і теленовела (мильна опера).

 

Фестиваль є найбільш престижним і авторитетним телевізійним фестивалем у Європі. Він був започаткований 1961 року князем Монако Реньє III з метою підтримки нової форми мистецтва заради миру і взаєморозуміння. Програма заходу включає в себе прем'єрні конкурсні та позаконкурсні покази, а також конференції та семінари.

 

Як писала «Детектор медіа», цього року у фестивалі в Монте-Карло бере участь стрічка німецького суспільного телеканалу ARD про Іловайський котел «Кривава війна в Україні - Втеча з Іловайська» (The Murderous War In Ukraine - Escape From Ilovajsk), над якою працювали українські та іноземні журналісти.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2482
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду