У Мукачевому стартував оновлений інформаційний портал PMG.ua

У Мукачевому стартував оновлений інформаційний портал PMG.ua

10 Червня 2015
2001
10 Червня 2015
12:20

У Мукачевому стартував оновлений інформаційний портал PMG.ua

2001
У Мукачевому стартував оновлений інформаційний портал PMG.ua
У Мукачевому стартував оновлений інформаційний портал PMG.ua

У місті Мукачевому (Закарпатська область) медіагрупа Panorama Media Group презентувала своє оновлене інтернет-видання PMG.ua. Команда розробників ресурсу спільно з журналістами презентували новий веб-проект, мета якого стати найвідвідуванішим закарпатським інформаційним сайтом. Про це йдеться в повідомленні видання, яке надійшо на адресу «Детектор медіа».

 

Оновлений інформаційний майданчик об'єднав у собі усі проекти Panorama Media Group - газету «Панорама», видання «Панорама Плюс Бізнес», прес-центр «Панорама» та оновлене інтернет-видання PMG.ua. Тепер читачі видання матимуть змогу не тільки побачити загальну інформацію, яка розміщена у свіжому номері газети, але й онлайн оформити передплату як на паперову, так і на електронну версію газети на будь-який період за допомогою своєї банківської картки.

 

«При цьому читач, зайшовши в свій особистий персональний кабінет, може з легкістю завантажити актуальний номер чи переглянути архів номерів. Це перший подібний досвід на Закарпатті, адже раніше жодне обласне друковане видання не реалізовувало подібного роду практику», - йдеться у повідомленні.

 

«Раніше в інтернет-виданні "Панорама Мукачева" журналісти використовували застарілі технології, якими складно передати повну інформаційну картину дня. Тому, використовуючи новітні технології та задуми, ми створили оновлений сайт, який буде максимально простим та зручним для користувачів», - зазначив шеф-редактор Panorama Media Group Василь Гарагонич

 

За словами Василя Гарагонича, попри зміни дизайну та розвиток інтернет-видання, інформаційна складова, яка є його головною частиною, незмінна. «Наше завдання - жити і розуміти, що відбувається у суспільстві, висвітлювати всі точки зору. Для нас є важливими європейські цінності журналістики, такі як неупередженість, оперативність, компетентність та інтерактивність. Адже ми працюємо для читача», - сказав він. 

 

Нагадаємо, у червні в селищі Чинадієво Мукачівського району 34-річний місцевий житель накинувся на влакора телеканалу НТН Євгена Соломіна і пошкодив йому відеокамеру.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2001
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду