Понад 800 ідей для серіалів надійшло на конкурс «1+1 медіа» - стартує голосування

Понад 800 ідей для серіалів надійшло на конкурс «1+1 медіа» - стартує голосування

25 Травня 2015
3973
25 Травня 2015
14:36

Понад 800 ідей для серіалів надійшло на конкурс «1+1 медіа» - стартує голосування

3973
Понад 800 ідей для серіалів надійшло на конкурс «1+1 медіа» - стартує голосування
Понад 800 ідей для серіалів надійшло на конкурс «1+1 медіа» - стартує голосування

Група «1+1 медіа» повідомила результати першого етапу пітчингу ідей серіалів від, який завершився 25 травня:  більше 2 600 реєстрацій, понад 800 заявок та 595 опублікованих робіт на сайті The Next Big Thing-2015. Про це повідомляє прес-служба групи.

 

Наразі на сайті «1+1 медіа» розпочалось голосування, за результатами якого, а також за рішенням журі буде сформовано шорт-лист півфіналістів: до 30-ти кращих робіт, автори яких пройдуть у другий етап. Шорт-лист буде оголошено 5 червня. 

 

12 червня «1+1 медіа» організує кількагодинний тренінг для півфіналістів.  Інтенсивний майстер-клас від викладачів Вищої школи Media&Production відкриє секрети серіального виробництва й допоможе суттєво підвищити свій рівень знань і вмінь, що допоможе учасникам якісно підготуватись до другого туру. Після тренінгу півфіналісти отримають додаткове завдання:  допрацювати і деталізувати свою ідею.

 

22 червня буде оголошено сімку фіналістів, які 27 червня презентуватимуть свої роботи перед членами журі конкурсу та всією Україною на кінофестивалі «Відкрита ніч-Дубль 18».

 

Нагадаємо, після презентації журі «1+1 медіа»  спільно з членами журі фестивалю визначать три найкращі ідеї, автори яких отримають грошові винагороди. Далі журі визначить володаря гран-прі, й «1+1 медіа» візьме зобов'язання зняти серіал за його ідеєю.

 

«Знаємо, що до пітчінгів завжди високий інтерес, але навіть ми не очікували таких результатів. Адже це не просто опис ідеї, для того щоб потрапити в ці 595 опублікованих заявок, учасники мали зняти відео - а це  вимагає дуже багато різноманітних ресурсів. Ми всі розуміємо, що живемо в новій країні, і головна особливість - те, що люди перестають чекати, поки хтось прийде і зробить їм добре. Люди розуміють, що можуть самі бути драйверами змін, і ми раді надавати їм такі можливості, принаймні в нашій сфері», - зазначила PR-директор «1+1 медіа» Світлана Павелецька.

 

Нагадаємо,, «1+1 медіа» чекає на роботи в телевізійних номінаціях на фестивалі «Відкрита ніч - Дубль 18». Нагадаємо, 2014 року група «1+1 медіа» стала партнером та співорганізатором фестивалю, тому окрім традиційних кінономінацій, конкурсна програма налічує телевізійні: спеціальний репортаж, промо/рекламний ролик і короткометражна стрічка «Моя Незалежність». Кращі роботи з останньою номінації також будуть показані в ефірі каналу «1+1» у День Незалежності України, 24 серпня 2015 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3973
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду