На каналі «Україна» стартували промо-ролики про вишиванку (ВІДЕО)

На каналі «Україна» стартували промо-ролики про вишиванку (ВІДЕО)

21 Травня 2015
3626
21 Травня 2015
16:16

На каналі «Україна» стартували промо-ролики про вишиванку (ВІДЕО)

3626
На каналі «Україна» стартували промо-ролики про вишиванку (ВІДЕО)
На каналі «Україна» стартували промо-ролики про вишиванку (ВІДЕО)

21 травня в ефірі каналу «Україна» стартувала ефірна промо-кампанія «Вишиванка - твій унікальний код», приурочена спеціально до Дня вишиванки. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Кожного року все більше українців приєднуються до участі у Дні вишиванки, що проводиться в Україні щорічно в третій четвер травня і покликане зберегти народні традиції та стати символом єднання українського народу, зазначає канал. До цього свята в ефірі каналу «Україна» стартувала нова ефірна кампанія «Вишиванка - твій унікальний код», що складається з шести промо-роликів.

 

Головна ідея промо-кампанії полягає в тому, щоб розповісти про символи, які використовувалися в орнаментах вишиванок в різних регіонах України. Кожен із знаків, відбитих у вишивці, втілює різні енергії, образи - наприклад, квітка вважається символом процвітання, раю, життя, а вісьмикінцева зірка - Бога, сонця та янгола-хранителя. Червоний колір символізує життя, енергію, любов, а білий - силу і світло. Крім цього особливе значення має поєднання орнаменту і кольорів нитки.

 

 

«Одягаючи вишиванку, кожен із нас не тільки демонструє свій стиль оточуючим, підкреслює свою патріотичність, але й несе на собі особливі послання, закодовані у вишивці, і залишені нам у спадок нашими предками. Адже через ці унікальні символи українці передавали з покоління в покоління мудрість, любов до рідної землі та силу духу. За допомогою наших промо-роликів ми нагадуємо глядачам, який сенс вкладається в кожен візерунок на їх вишиванках», - сказала директор департаменту просування бренду та продуктів каналу «Україна» Ольга Шевченко.

 

Ролики були зняті в Національному центрі народної культури «Музей Івана Гончара», в якому зберігається унікальна колекція старовинних вишиванок із різних регіонів України.

 

Ідея ефірної промо-кампанії розроблена креативною командою каналу «Україна». Над проектом працювали: Ольга Шевченко, директор департаменту просування бренду та продуктів каналу; Світлана Бережна, креативний продюсер;  Микола Спичак, режиссер; Антон Корольов, дизайнер; Катерина Скринська, продюсер.

 

Нагадаємо, 21 травня ведучі ранкового шоу «Ранок з Україною» Тала Калатай та Андрій Синіцин також підтримали День Вишиванки і вийшли в ефір каналу «Україна» в українських національних вбраннях.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3626
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду