Прямі ефіри «Голосу країни» вестимуть двоє телеведучих

Прямі ефіри «Голосу країни» вестимуть двоє телеведучих

21 Травня 2015
2922
21 Травня 2015
14:39

Прямі ефіри «Голосу країни» вестимуть двоє телеведучих

2922
Прямі ефіри «Голосу країни» вестимуть двоє телеведучих
Прямі ефіри «Голосу країни» вестимуть двоє телеведучих

Прямі ефіри шоу «Голос країни» на «1+1» Ольга Фреймут вестиме разом з Юрієм Горбуновим. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Перший прямий ефір ювілейного сезону вокального шоу «Голос країни» - 24 травня, о 21.00.

 

Для обох ведучих це вже не перший досвід спільної роботи. «Ми з Юрою неодноразово працювали на великих церемоніях, вели їх разом. Я люблю імпровізацію, а Юра завжди вміє вести розмову у відповідності зі сценарієм. У прямих ефірах «Голосу країни» емоції зашкалюють, люди аплодують, радіють, плачуть. Вести такий масштабний проект - це велика відповідальність, і дуже важливо розраховувати на сильне плече поруч», - сказала Ольга Фреймут.

 

«Мені подобається бути сильним плечем для стрункої і витонченої Ольги Фреймут», - каже Юрій Горбунов.

 

Прямий  ефір ведучі розпочнуть під відкритим небом нічного Києва, «на величезній висоті».

 

Для виступів всіх учасників шоу готують індивідуальні постановки, над якими працює команда професіоналів на чолі з креативним продюсером Олегом Боднарчуком. Ті, хто пройшли до прямих ефірів шоу, постануть перед глядачами в нових образах, які стилісти проекту розробляли спільно із зірковими наставниками, враховуючи особливості кожної музичної постановки.

 

Для прямих ефірів п'ятого сезону шоу буде збільшено кількість камер і розмір екрану. За даними прес-служби, це буде найбільший екран з тих, що були використані на сценах українських телевізійних шоу.

 

Глядацька зала для етапу прямих ефірів також була збільшена - вдвічі, до 1000 місць. «Квитки на всі три прямі ефіри були розкуплені ще на початку травня», - зазначає прес-служба «1+1»

     

Нагадаємо, за умовами конкурсу, із 16 фіналістів у півфінал шоу потраплять лише вісім. У кожній команді залишиться по два вокаліста: одного з них виберуть телеглядачі, а другого тренер.

 

До участі у прямоефірних шоу «1+1» запрошує й глядачів. Для цього слід завантажити свої тематичні фото на особисту сторінку в Instagram або «ВКонтакте» і додати в опис хештег #goloskrainy.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2922
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду