detector.media
21.05.2015 14:39
Прямі ефіри «Голосу країни» вестимуть двоє телеведучих
Прямі ефіри «Голосу країни» вестимуть двоє телеведучих

Прямі ефіри шоу «Голос країни» на «1+1» Ольга Фреймут вестиме разом з Юрієм Горбуновим. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Перший прямий ефір ювілейного сезону вокального шоу «Голос країни» - 24 травня, о 21.00.

 

Для обох ведучих це вже не перший досвід спільної роботи. «Ми з Юрою неодноразово працювали на великих церемоніях, вели їх разом. Я люблю імпровізацію, а Юра завжди вміє вести розмову у відповідності зі сценарієм. У прямих ефірах «Голосу країни» емоції зашкалюють, люди аплодують, радіють, плачуть. Вести такий масштабний проект - це велика відповідальність, і дуже важливо розраховувати на сильне плече поруч», - сказала Ольга Фреймут.

 

«Мені подобається бути сильним плечем для стрункої і витонченої Ольги Фреймут», - каже Юрій Горбунов.

 

Прямий  ефір ведучі розпочнуть під відкритим небом нічного Києва, «на величезній висоті».

 

Для виступів всіх учасників шоу готують індивідуальні постановки, над якими працює команда професіоналів на чолі з креативним продюсером Олегом Боднарчуком. Ті, хто пройшли до прямих ефірів шоу, постануть перед глядачами в нових образах, які стилісти проекту розробляли спільно із зірковими наставниками, враховуючи особливості кожної музичної постановки.

 

Для прямих ефірів п'ятого сезону шоу буде збільшено кількість камер і розмір екрану. За даними прес-служби, це буде найбільший екран з тих, що були використані на сценах українських телевізійних шоу.

 

Глядацька зала для етапу прямих ефірів також була збільшена - вдвічі, до 1000 місць. «Квитки на всі три прямі ефіри були розкуплені ще на початку травня», - зазначає прес-служба «1+1»

     

Нагадаємо, за умовами конкурсу, із 16 фіналістів у півфінал шоу потраплять лише вісім. У кожній команді залишиться по два вокаліста: одного з них виберуть телеглядачі, а другого тренер.

 

До участі у прямоефірних шоу «1+1» запрошує й глядачів. Для цього слід завантажити свої тематичні фото на особисту сторінку в Instagram або «ВКонтакте» і додати в опис хештег #goloskrainy.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY