ООН-оператор «РТМ-Україна» запускає інтернет-агентство

ООН-оператор «РТМ-Україна» запускає інтернет-агентство

13 Травня 2015
1830
13 Травня 2015
15:36

ООН-оператор «РТМ-Україна» запускає інтернет-агентство

1830
ООН-оператор «РТМ-Україна» запускає інтернет-агентство
ООН-оператор «РТМ-Україна» запускає інтернет-агентство

Група компаній «РТМ-Україна», яка є національним оператором ООН-реклами, відкриває в своєму складі інтернет-агентство «РТМ Діджитал». Про це повідомила прес-служба компанії.

 

«Для нас відкриття інтернет-підрозділу - логічне продовження розвитку компанії, у якої накопичений величезний досвід реалізації великих проектів «на стику»: Оut-of-Home і BTL, Events, тощо. Сьогодні ми заявляємо, що забезпечуємо клієнтів ефективним плануванням в Outdoor, в інтернеті, а також плануванням комплексних кампаній, що поєднують ООН (Outdoor, Indoor, Transit) та інтернет», - прокоментував зміни Олег Невельчук, генеральний директор групи компаній «РТМ-Україна».

 

Сьогодні «РТМ Діджитал» пропонує повний набір інструментів планування та проведення кампаній в інтернеті: індивідуальні і пакетні продажі медійної реклами (банерної і відео), поведінковий таргетинг, нестандартну рекламу.

 

В «РТМ-Україна» сподіваються, що агентство складе сильну конкуренцію існуючим інтернет-компаніям, оперуючи більш ніж 1 тис. інтернет-майданчиків, а також реалізуючи нестандартні крос-медійні проекти.

 

Нагадаємо, за прогнозом Всеукраїнської рекламної коаліції, у 2015 році обсяг зовнішньої реклами зменшиться на 1%, причому найбільше постраждає реклама на транспорті. Минулого, 2014-го, року обсяги зовнішньої реклами в Україні скоротилися на 31%. Разом з тим, за прогнозом ВРК, у 2015 році інтернет залишиться єдиним сегментом медійного рекламного ринку, що зростатиме - на 9%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1830
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду