detector.media
13.05.2015 15:36
ООН-оператор «РТМ-Україна» запускає інтернет-агентство
ООН-оператор «РТМ-Україна» запускає інтернет-агентство

Група компаній «РТМ-Україна», яка є національним оператором ООН-реклами, відкриває в своєму складі інтернет-агентство «РТМ Діджитал». Про це повідомила прес-служба компанії.

 

«Для нас відкриття інтернет-підрозділу - логічне продовження розвитку компанії, у якої накопичений величезний досвід реалізації великих проектів «на стику»: Оut-of-Home і BTL, Events, тощо. Сьогодні ми заявляємо, що забезпечуємо клієнтів ефективним плануванням в Outdoor, в інтернеті, а також плануванням комплексних кампаній, що поєднують ООН (Outdoor, Indoor, Transit) та інтернет», - прокоментував зміни Олег Невельчук, генеральний директор групи компаній «РТМ-Україна».

 

Сьогодні «РТМ Діджитал» пропонує повний набір інструментів планування та проведення кампаній в інтернеті: індивідуальні і пакетні продажі медійної реклами (банерної і відео), поведінковий таргетинг, нестандартну рекламу.

 

В «РТМ-Україна» сподіваються, що агентство складе сильну конкуренцію існуючим інтернет-компаніям, оперуючи більш ніж 1 тис. інтернет-майданчиків, а також реалізуючи нестандартні крос-медійні проекти.

 

Нагадаємо, за прогнозом Всеукраїнської рекламної коаліції, у 2015 році обсяг зовнішньої реклами зменшиться на 1%, причому найбільше постраждає реклама на транспорті. Минулого, 2014-го, року обсяги зовнішньої реклами в Україні скоротилися на 31%. Разом з тим, за прогнозом ВРК, у 2015 році інтернет залишиться єдиним сегментом медійного рекламного ринку, що зростатиме - на 9%.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY