Один свій супутниковий канал Film.ua запустить в липні, інший – у серпні

Один свій супутниковий канал Film.ua запустить в липні, інший – у серпні

5 Травня 2015
2577
5 Травня 2015
12:12

Один свій супутниковий канал Film.ua запустить в липні, інший – у серпні

2577
Один свій супутниковий канал Film.ua запустить в липні, інший – у серпні
Один свій супутниковий канал Film.ua запустить в липні, інший – у серпні

Один з двох супутникових каналів, ліцензію на які компанія Film.ua отримала у квітні, спеціалізуватиметься на трансляції серіалів і фільмів у жанрі бойовик, детектив і екшн, а другий - драм та мелодрам. Про це повідомляється на сайті кінокомпанії.

 

Нагадаємо, 29 квітня Національна ради з питань телебачення і радіомовлення надала українській компанії  «Справжні канали», засновниками і власниками якої є вітчизняний фільм-продакшн ТОВ «Фільм Ю Ей» (Film.ua) дві ліцензії на супутникове мовлення власних каналів FilmUAction та FilmUAmour терміном на 10 років. Компанія повідомила, що розглядає модель платного телебачення і розраховує вийти на самоокупність через два роки.

 

Формат телеканалів FilmUAction та FilmUAmour визначено як розважальний із фільмопоказом. Програмна концепція передбачає 13 годин фільмопоказу, 3 години - розважальних і музичних передач, 3 години 30 хвилин - програми іншого тематичного спрямування. У Film.ua повідомили, що вони будуть пов'язані з кіно- і телевиробництвом.

 

Директор зі стратегічного розвитку Film.ua Grouр Сергій Созановський повідомив, що в середині літа планується запустити FilmUAmour, а FilmUAction - ближче до осені.

 

На сайті Film.ua зазначається, що основну частку контенту каналів FilmUAction та FilmUAmour складуть фільми і серіали українського виробництва, у тому числі виробництва Film.ua. Крім того телеканали демонструватимуть якісний зарубіжний продукт.

 

Канал FilmUAction у своїй програмній політиці орієнтується на широку глядацьку аудиторію, ядро ​​якої складе свій унікальний телеглядач, «який завжди знайде те, що йому потрібно на телеканалі».

 

«Цільова аудиторія FilmUAction - чоловіки у віці 18-60 років із середньою, середньою спеціальною та вищою освітою, а також шанувальники жанру екшн. У свою чергу основними жанрами каналу FilmUAmour стануть драма і мелодрама. FilmUAmour орієнтований переважно на жіночу цільову аудиторію віком 16-60 років із середньою, середньою спеціальною та вищою освітою», - зазначили в компанії.

 

Нагадаємо, Нацрада на засіданні 15 квітня зняла з порядку денного заяви група компаній Film.ua на видачу ліцензій на супутникове мовлення двох кіноканалів FilmUAction та FilmUAmour для доопрацювання поданих документів.

 

У вересні 2014 року власник Film.ua Group Сергій Созановський повідомив, що до кінця 2014 року компанія Film.ua планує запустити два серіальних канали. За його словами, ці канали, імовірно, будуть кабельними і, скоріш за все, платними.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2577
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду