Компанія Film.ua отримала ліцензію на власні супутникові телеканали

Компанія Film.ua отримала ліцензію на власні супутникові телеканали

29 Квітня 2015
2838

Компанія Film.ua отримала ліцензію на власні супутникові телеканали

2838
Компанія Film.ua отримала ліцензію на власні супутникові телеканали
Компанія Film.ua отримала ліцензію на власні супутникові телеканали

29 квітня Національна ради з питань телебачення і радіомовлення  вирішила надати українській компанії  «Справжні канали», засновниками і власниками якої є вітчизняний фільм-продакшн ТОВ «Фільм Ю Ей» (Film.ua) дві ліцензії на супутникове мовлення власних каналів FilmUAction та FilmUAmour. Про це повідомляє сайт Нацради.

 

Директор зі стратегічного розвитку Film.ua Grouр Сергій Созановський, презентуючи нові канали у Нацраді, повідомив, що вони пропонуватимуть глядачеві телевізійні фільми і серіали власного виробництва компанії. Загалом нині є близько 2,5 тис. годин такої продукції. Компанія розглядає модель платного телебачення і розраховує вийти на самоокупність через два роки.

 

Формат телеканалів FilmUAction та FilmUAmour визначено як розважальний із фільмопоказом. Програмна концепція передбачає 13 годин фільмопоказу, 3 години - розважальних і музичних передач, 3 години 30 хвилин - програми іншого тематичного спрямування.

 

Ліцензії видані терміном на 10 років.

 

Нагадаємо, Нацрада на засіданні 15 квітня зняла з порядку денного заяви група компаній Film.ua на видачу ліцензій на супутникове мовлення двох кіноканалів FilmUAction та FilmUAmour для доопрацювання поданих документів.

 

У вересні 2014 року власник Film.ua Group Сергій Созановський повідомив, що до кінця 2014 року компанія Film.ua планує запустити два серіальних канали. За його словами, ці канали, імовірно, будуть кабельними і, скоріш за все, платними.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2838
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду