Канал «2+2» представив офіційний трейлер серіалу «Гвардія»

Канал «2+2» представив офіційний трейлер серіалу «Гвардія»

5 Травня 2015
3755
5 Травня 2015
11:12

Канал «2+2» представив офіційний трейлер серіалу «Гвардія»

3755
Канал «2+2» представив офіційний трейлер серіалу «Гвардія»
Канал «2+2» представив офіційний трейлер серіалу «Гвардія»

На телеканалі «2+2» вийшов офіційний трейлер військово-патріотичної драми «Гвардія», показ якого стартує на каналі 23 травня. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Не ми розпочали цю війну, але наш обов'язок закінчити її...»,  - йдеться у трейлері серіалу.

 

Переглянути трейлер, познайомитись з героями та новинами серіалу, подивитися фото зі зйомок можна на спеціальному сайті, присвяченому «Гвардії».

 

Нагадаємо, «Гвардія» - телевізійний серіал, в основі якого реальні події першої половини 2014 року в Україні. Це історія перших добровольців, котрі після початку російської агресії першими відгукнулись на заклик записуватись в лави Нацгвардії. Серед них - одеський студент, сотник Майдану, лейтенант внутрішніх військ, кримський татарин, молодий вчений, бізнесмен, слюсар, чемпіонка зі спортивної стрільби. Вони - люди різних світів, різного віку, життєвого досвіду, переконань. Ще вчора  вони стояли по різні сторони барикад, і конфлікти між ними неминучі, але їх об'єднує одне - готовність віддати життя за Україну. В навчальному таборі з них формують розвідувальний взвод.

 

Серіал «Гвардія» - спільний проект телеканалу «2+2» і компанії «Президент фільм Україна». Сценарій написав Микола Рибалка. Режисер Олексій Шапарєв. Оператор Анатолій Хіміч. Хронометраж серії: 45 хвилин.

 

У головних ролях: Олексій Горбунов, Ахтем Сеїтаблаєв, Вано Янтбелідзе, Дмитро Ступка, Анна Топчій, Костянтин Шафоренко.

 

Зйомки проекту «Гвардія» стартували 1 грудня 2014 року. Видання «Дуся» публікувало репортаж зі знімального майданчика серіалу на початку зйомок, а також іще один - після їх завершення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3755
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду