detector.media
29.04.2015 16:47
9 травня «Інтер» покаже спецпроект «День Перемоги. Повернення»
9 травня «Інтер» покаже спецпроект «День Перемоги. Повернення»

У суботу, 9 травня, о 12.30 на телеканалі «Інтер» відбудеться прем'єра документального спецпроекту власного виробництва «День Перемоги. Повернення». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Герої фільму - учасники бойових дій та ветерани Другої світової війни. Творці картини спробують відтворити окремі події війни з розповідей їх безпосередніх учасників. Крім того, знімальна група разом з героями документального фільму відправиться в місця їх бойової слави.

 

Один з головних героїв фільму «День Перемоги. Повернення» - Микола Рушковський, народний артист УРСР, актор Національного академічного театру російської драми ім. Лесі Українки, ветеран війни, якому в травні цього року виповниться 90 років. Він служив в мінометних військах і паралельно був телефоністом. Через багато років разом зі знімальною групою «Інтера» він знову опинився в Берліні (Німеччина), на вулицях, по яких у 45-му він прокладав телефонні кабелі.

 

«На все життя я запам'ятав слова, які сказав один сліпий льотчик під час свого виступу на післявоєнному мітингу. Він сказав: «Я вітаю всіх учасників бойових дій з вищою нагородою, якої ми всі удостоєні і яка називається життя!» І я з ним згоден. Життя - найголовніше, що у нас є», - сказав Микола Рушковський.

 

Виробництвом стрічки займався «07 продакшн». Автор сценарію Михайло Колесніков,  режисер Олексій Лябах.

 

Нагадаємо, у суботу, 9 травня, телеканал «Інтер» покаже святковий концерт власного виробництва «Перемога. Одна на всіх », присвячений 70-річчю перемоги над нацизмом у Європі у Другій світовій війні. Концерт вийде в ефірі о 20.30.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY