В травні програма «Правда життя» на НТН змінить контент

В травні програма «Правда життя» на НТН змінить контент

29 Квітня 2015
2567
29 Квітня 2015
14:50

В травні програма «Правда життя» на НТН змінить контент

2567
В травні програма «Правда життя» на НТН змінить контент
В травні програма «Правда життя» на НТН змінить контент

З 2 травня «Правда життя» на телеканалі НТН змінює контент. Творці проекту йдуть від веселих історій з життя різних професій, які, за словами авторів, «просто закінчилися». В оновленій програмі глядачів НТН чекають яскраві, небезпечні, смішні і сумні історії з повсякденного життя, повідомляє прес-служба каналу.

 

Перша програма нового циклу буде присвячена весіллям і називатиметься «Весілля по-українськи. Як відгуляти і вижити». Друга програма розповість дивовижні історії людей, які «народилися в сорочці»: про живу людину на затонулому кораблі, яку знайшов водолаз; про пілота, який пережив дві авіакатастрофи; про людину, в яку влучила блискавка.

 

Оновлена «Правда життя» виходитиме в ефір щосуботи о 13.30.

 

Вперше «Правда життя» вийшла в ефір у 2008 році, як соціальний проект, який розповідав про гострі проблеми у вигляді протистоянь двох точок зору. У такому форматі проект проіснував два роки. У 2010 році проект був переформатований і створював повноцінні соціальні історії, які стали телевізійними новинами. З 2011 року «Правда життя» почала дивувати самим неймовірним і фантастичним. З жовтня 2013 був запущений новий контент програми - «Правда життя. Професійні байки».

 

Нагадаємо, у квітні Національна рада з питань телебачення і радіомовлення склала чотири протоколи про адміністративні правопорушення за фактами порушення ICTV, Новим каналом, НТН та «Україною» умов прокатних посвідчень та передає всі матеріали до суду, який має присудити винним штрафи. 

 

Нацрада провела позапланові перевірки чотирьох названих вище каналів щодо порушення ними умов прокатних посвідчень: трансляції в ранковому й денному ефірах фільмів і серіалів з обмеженою віковою аудиторією, які дозволяється демонструвати лише у вечірній час, а крім того відсутність або невідповідність позначок класифікації аудиторії під час показу цих фільмів і серіалів

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2567
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду