М2 стане телеканалом виключно української музики

М2 стане телеканалом виключно української музики

28 Квітня 2015
3529
28 Квітня 2015
18:37

М2 стане телеканалом виключно української музики

3529
М2 стане телеканалом виключно української музики
М2 стане телеканалом виключно української музики

1 травня із плей-листів каналу М2 зникнуть всі іноземні кліпи, і в ефірі залишаться лише відеороботи українських музикантів - артистів, авторів пісень, продюсерів, які працюють на українському ринку. Про це повідомляє канал у своєму Facebook.

 

«Наша компанія завжди приділяла значну увагу українській популярній музиці. Її розвиток був нашою головною метою, і сьогодні ми робимо наш наступний крок. Як це бувало не раз до цього, у часи економічних складностей українська музика отримує величезний імпульс, і те, що відбувається зараз, говорить про новий етап розвитку. Ми щотижня, майже щодня переглядаємо нові музичні відеокліпи, і я можу сказати, що сьогодні з'являється нове покоління музикантів з яскравими ідеями і високим рівнем таланту. Так було на початку - в середині 1990-х, так було на початку 2000-х, так є зараз», - сказав генеральний директор М1 та М2 Валентин Коваль.

 

Водночас Микола Баграєв, керуючий акціонер компанії «Телеодин», яка виробляє телеканали М1 та М2, відомий багатьом як засновник фестивалю «Таврійські Ігри» та благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські Ігри», заявляє, що співпраця з українськими музикантами, сприяння розвитку українського шоу-бізнеса - це справа всього життя.

 

«Від фестивалів у Каховці, на яких українські виконавці презентували свої нові концертні програми та альбоми, і телеверсії яких дивилися мільйони українців, через створення потужних і популярних музичних каналів і радіостанцій, ми нарешті прийшли до телеканалу з виключно українською музикою. Це - закономірний розвиток, який відповідає потребам часу і дає надію багатьом музикантам, як вже відомим, так я початківцям», - сказав він.

 

Рестарт каналу супроводжуватиметься кампанією у зовнішній рекламі, а також буде підтриманий партнерами М2 - телеканалами StarLightMedia та радіостанціями групи «ТАВР медіа».

 

«Я відчуваю, що цей формат може мати успіх, і ми докладемо всі наші зусилля і досвід для того, аби вивести український М2 у лідери серед супутниково-кабельних музичних каналів. Ми відчуваємо позитивне ставлення музикантів до нашої ідеї і розраховуємо на їх підтримку. Разом - переможемо!», - додав Валентин Коваль.



Телеканал М2 засновано у червні 2007 року. Канал мовить із супутника Амос-2 (позиція 4 градуси з.д.) та у багатьох кабельних мережах України.

 

Нагадаємо, 19 березня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення продовжила строк дії ліцензій ТОВ «Телеодин» (телеканал М2) на цифрове ефірне мовлення в мультиплексі МХ-4 на 10 років замість семи, як робить це зазвичай.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3529
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду