«1+1» купив для адаптації турецький серіал

«1+1» купив для адаптації турецький серіал

18 Вересня 2013
10659
18 Вересня 2013
17:41

«1+1» купив для адаптації турецький серіал

10659
«1+1» купив для адаптації турецький серіал
«1+1» купив для адаптації турецький серіал

Телеканал «1+1» придбав права на українську адаптацію  формату турецького серіалу Ezel. Про це повідомляє  «Медіаняня» з посиланням на Media Business Reports.

 

Серіал Ezel вийшов в ефір на каналі Show TV у 2009 році, його виробництво здійснювала компанія Ay Yapım.

 

Права на адаптацію серіалу продала «1+1»  міжнародна дистриб'юційна мережа Sparks Network.  За словами її президента Ніколя Зюдерлунда, серіал для адаптації придбали також мовники з  більше, ніж 45 країн.

 

За сюжетом оригінальної версії серіалу, щасливе життя Омера закінчилося в один день: рідний брат, кращий друг і наречена зраджують героя, і він сідає у в'язницю за звинуваченням у вбивстві. У в'язниці він  знайомиться з людиною, що змінила усе його життя. Після цього замість Омера народжується Езель, готовий мститись за скалічену долю.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», канал «1+1» замініть у праймі «Роксолану» на ще одну турецьку сагу «Любов та покарання».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10659
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду