Новий канал зніматиме дейтинг-шоу про особливих людей

Новий канал зніматиме дейтинг-шоу про особливих людей

20 Квітня 2015
3373
20 Квітня 2015
14:51

Новий канал зніматиме дейтинг-шоу про особливих людей

3373
Новий канал зніматиме дейтинг-шоу про особливих людей
Новий канал зніматиме дейтинг-шоу про особливих людей

Новий канал зніме дейтинг-реаліті з робочою назвою «Половинки» - прем'єра проекту очікується восени. Про це повідомляється на сайті Нового каналу.

 

Героями нового реаліті-шоу стануть особливі люди.

 

«Герої «Половинок» хочуть уваги, турботи і яскравих переживань. Знімальна група нового романтичного шоу допоможе знайти кохання учасникам, які не вписуються у загальноприйняті норми сучасного суспільства», - анонсує телеканал.

 

Знімати реаліті буде творча команда на чолі з Лорою Мальцевою. Раніше вона керувала проектами «Здрастуйте, я ваша мама», «Знову разом», «Батьки і діти», які так виходили на Новому каналі. Пізніше режисер приєдналася до продакшн-компанії Sisters Production Вікторії Забулонської, де випустила кілька сезонів шоу «Операція краса», «Кохання без кордонів», «Повернiть менi красу».

 

«На роль героїв ми запрошуємо кожного, хто вважає себе особливим, не таким як усі. Це молоді люди, які своїм нестандартним зовнішнім виглядом або поведінкою кидають виклик суспільству. Протистоять думці більшості. Наприклад, дівчата і хлопці, які роблять із себе Барбі і Кена. Готи, асексуали, «мамині синочки», яким так і не вдалося знайти своє кохання, оскільки «мамі ніхто не подобався». Перераховувати можна нескінченно. Людей із різними особливостями тисячі, і всі вони хочуть кохання та уваги», - пояснює пані Мальцева.

 

Ведучою шоу стане «харизматична, досвідчена Сваха, яка бачить наскрізь будь-кого». Вона запрошуватиме до себе трьох героїв і обиратиме їх «половинку». Після цього пара вирушить на побачення, під час  якого знімальна група дейтинг-шоу «Половинки» робитиме все можливе, аби молоді люди разом відчули яскраві переживання.

 

«Ми розповімо дивовижні, смішні, шокуючі та драматичні історії життя наших героїв. Для кожного знайдемо споріднену душу і влаштуємо побачення з тими, хто зможе прийняти їх як рівних і покохати. Адже хоч якою була б людина, серед шести мільярдів обов'язково знайдеться той, хто її полюбить! Не буду завчасно розкривати всі секрети (проект все покаже), але історії людей, які просять у нас допомоги в пошуку пари - це щось неймовірне! Такого не побачиш у кіно і не прочитаєш у сценарії», - зазначила керівник проекту Лора Мальцева.

 

Нагадаємо, 1 квітня команда проекту «Серця трьох» на Новому каналі анонсувала запуск третього сезону дейтинг-шоу та запросила на кастинг дівчат від 20 до 30 років, а також хлопців від 18 років.

 

Також телеканал зараз готується до зйомок ігрового шоу з робочою назвою «СуперІнтуїція» з ведучим Сергієм Притулою, вже оголошено про старт кастингів. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3373
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду