21 квітня на каналі «Київ» стартує ток-шоу «Київський Ринг з Реною Назаровою»

21 квітня на каналі «Київ» стартує ток-шоу «Київський Ринг з Реною Назаровою»

20 Квітня 2015
2041
20 Квітня 2015
13:24

21 квітня на каналі «Київ» стартує ток-шоу «Київський Ринг з Реною Назаровою»

2041
21 квітня на каналі «Київ» стартує ток-шоу «Київський Ринг з Реною Назаровою»
21 квітня на каналі «Київ» стартує ток-шоу «Київський Ринг з Реною Назаровою»

21 квітня о 21.25 на каналі «Київ» виходить перший випуск суспільно-політичного щотижневого ток-шоу «Київський Ринг з Реною Назаровою». Це підтвердила «Детектор медіа» ведуча шоу Рена Назарова особисто.

 

Тема першого ефіру: «Волонтери vs Держава: стратегічні партнери чи вимушені сусіди?»

 

До участі в програмі запрошені: Олена Масоріна, засновник фонду допомоги армії «Волонтерська сотня «Україна-Світ», народний депутат України, командир батальйону «Миротворець» Андрій Тетерук, народний депутат, голова Ради волонтерів при Міноборони Давид Арахамія, Ілля Лисенко (Хотабич) менеджер групи «Екстрена медична служба «Хотабич»; волонтер, засновник волонтерської ініціативи «Народний тил» Георгій Тука, волонтер, координатор громадянської мережі «ОПОРА» Тарас Чмут, волонтер-парамедик Ольга Башей (Кроха), начальник першого добровольчого мобільного шпиталю імені М. Пирогова Максим Циганок, волонтер групи Combat-ua Паша Кащук, волонтери «Повернись Живим», представниця Благодійного фонду «Міжнародна асоціація підтримки України» Леся Борсук, волонтер Фонду допомоги країні «Крила фенікса» Ігор Федірко.

 

Очікуються також заступник генпрокурора - головний військовий прокурор Анатолій Матіос та волонтер, директор Департаменту матеріального забезпечення Міністерства оборони України Неллі Стельмах.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», за словами Рени Назарової, оскільки зараз немає політичної волі щодо перетворення каналу «Київ» в «Суспільне телебачення Києва», ініціативна група вирішила започаткувати години суспільного мовлення на каналі «Київ».

 

«Нашу пропозицію підтримала в.о. директора та редакційна рада каналу. Сподіваюся, наприкінці березня наше ток-шоу вийде в ефір. Крім того, ми обговорюємо й інші формати», - сказала вона.

 

Нагадаємо, нове прямоефірне годинне ток-шоу виходитиме на каналі «Київ» в тому ж слоті, що й її попереднє («Київський форум з Реною Назаровою»), а саме у вівторок о 21.25.

 

Крістіна Ткачова для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2041
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду