У Києві переселенці з Криму запустили онлайн-проект «Візитівка переселенця»

У Києві переселенці з Криму запустили онлайн-проект «Візитівка переселенця»

20 Квітня 2015
1966
20 Квітня 2015
10:29

У Києві переселенці з Криму запустили онлайн-проект «Візитівка переселенця»

1966
У Києві переселенці з Криму запустили онлайн-проект «Візитівка переселенця»
У Києві переселенці з Криму запустили онлайн-проект «Візитівка переселенця»

Громадська організація «Кримська діаспора» запустила портал «Візитівка переселенця», повідомляє видання «Крым. Реалии».

 

За словами голови правління «Кримської діаспори» Анатолія Засоби, онлайн-ініціатива спрямована на ознайомлення із можливостями та вміннями переселенців.

 

«Це демонстрація того, що переселенці - це, дійсно, ресурс. Це люди, які готові взяти на себе відповідальність за своє майбутнє, майбутнє своєї родини. Вони не просять допомоги з простягнутою рукою, а просять підтримати їх, аби почати бізнес заново, почати з нуля, і своїми руками вони готові заробляти», - підкреслив Анатолій Засоба.

 

Вимушені переселенці складають анкету, в якій розповідають про себе, свою діяльність, історію свого життя, надають фото і презентують свої послуги. Волонтери (також із числа переселенців) складають візитівку в електронній формі, яка публікується на ресурсах «Кримської діаспори» в мережі інтернет, далі шляхом онлайн спілкування відомості поширюються, переселенець знаходить замовників і клієнтів для себе, а ті, хто потребують такої послуги, знаходять надійного виконавця, пояснює механіку акції Анатолій Засоба.

 

«В однієї візитівки - 70-80 репостів, в іншої відразу в коментарях з'явилися клієнти. Ми сподіваємось, що з'являться партнерські інтернет-ресурси, сайти, які зможуть розміщувати у себе ці візитівки, і ми зможемо збільшити охоплення людей, які побачать цю інформацію», - розповів голова правління «Кримської діаспори».

 

На сьогоднішній день три візитівки набули поширення, більше двадцяти очікують реалізації.

 

Кількість вимушених переселенців із Криму та зони проведення антитерористичної операції досягла 1 мільйона 24 тисяч осіб.

 

Нагадаємо, громадська спілка «Координаційна рада вимушених переселенців з Криму» вважає необхідним відновлення видання газети «Кримська світлиця», заявляє голова організації Андрій Щекун. Активісти наголошують на важливості відновлення фінансування єдиній українськомовній газеті півострова. На думку громадських активістів, газета необхідна не тільки для кримським читачам, а й вимушеним переселенцям, які проживають в інших регіонах України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1966
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду