Ярослава Рожок йде з посади головреда інтернет-видання tochka.net

Ярослава Рожок йде з посади головреда інтернет-видання tochka.net

16 Квітня 2015
1904
16 Квітня 2015
15:43

Ярослава Рожок йде з посади головреда інтернет-видання tochka.net

1904
Ярослава Рожок йде з посади головреда інтернет-видання tochka.net
Ярослава Рожок йде з посади головреда інтернет-видання tochka.net

З інтернет-видання Tochka.net, яке входить в «Український медіа холдинг» (УМХ), йде головний редактор Ярослава Рожок. Цю інформацію вона повідомила на своїй сторінці у Facebook та підтвердила «Детектор медіа» особисто.

 

На посаді головреда Tochka.net пані Рожок працюватиме до кінця квітня. Всього у цьому виданні вона пропрацювала більше п'яти років (з лютого 2010 року), на посаді головреда - з жовтня минулого року. «Прийшла на посаду журналіста розділу Glamurchik, пізніше стала редактором розділу про шоу-бізнес і восени минулого року - головним редактором жіночого інтернет-порталу», - уточнила Ярослава Рожок.

 

Редактор зазначила, що після звільнення вона планує працювати в піарі, але не уточнила, де саме.

 

«В 2007 році я починала свою кар'єру з посади піар-менеджера, зараз для мене знову стала актуальна та цікава ця сторона медіа життя. Я звикла до перфекціонізму в всьому, тож для мене важливо працювати в команді професіоналів. Але тепер - по інший бік журналістики», - додала пані Рожок.

 

Ярослава Рожок повідомила, що їй наразі невідомо, хто стане новим головним редактором Tochka.net.

 

Нагадаємо, у березні 2014 року керівництво «Українського медіа холдингу» (УМХ) об'єднало інформаційно-розважальний сайт bigmir.net і жіночий портал Тochka.net. Головним редактором обох видань стала Ольга Кліпкова, яка раніше керувала сайтом Тochka.net.

 

26 вересня минулого року головою наглядової ради медіахолдингу УМХ було призначено народного депутата від Партії регіонів, першого заступника голови Комітету з питань свободи слова та інформації Олену Бондаренко. Невдовзі після цього пані Кліпкова пішла з посади головного редактора двох сайтів, з 3 жовтня її замінила Ярослава Рожок.

 

«Детектор медіа»

Фото з Facebook Ярослави Рожок

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1904
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду