«Воля» у своєму онлайн-кінотеатрі відкрила розділ з українським кіно

«Воля» у своєму онлайн-кінотеатрі відкрила розділ з українським кіно

16 Квітня 2015
2633
16 Квітня 2015
13:25

«Воля» у своєму онлайн-кінотеатрі відкрила розділ з українським кіно

2633
Усі мультфільми в пакеті адаптовані для HD
«Воля» у своєму онлайн-кінотеатрі відкрила розділ з українським кіно
«Воля» у своєму онлайн-кінотеатрі відкрила розділ з українським кіно

Український телекомунікаційний провайдер «Воля» у співпраці з українськими кіностудіями відкрив у своєму онлайн-кінотеатрі «Воля Сінема» розділ «Дивись українське» з фільмами вітчизняного кінематографу. Частина з них уперше доступна у форматі високої чіткості (HD). Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Новий розділ включає картини, створені Національною кіностудією художніх фільмів ім. Олександра Довженка, Одеською кіностудією та Державною анімаційною студією «Укранімафільм». Всі мультфільми «Укранімафільму» пройшли адаптацію для перегляду на HD-екранах.

 

Зараз у розділі «Дивись українське» доступні 35 робіт українських кіномитців. Серед них художні фільми «Білий птах з чорною ознакою» (1971), «Вавилон ХХ» (1979), «Польоти уві сні та наяву» (1982), мультсеріал «Як козаки...» (1967-1987), мультфільми «Кривенька качечка» (1992), «Ходить гарбуз по городу» (1997), «Йшов трамвай дев'ятий номер» (2002), «Про кішку, що впала з неба» (2005) та ін. «Воля» обіцяє постійно оновлювати список кінострічок.

 

Нагадаємо, що в березні «Воля» повідомила, що досягла домовленості з українськими кіностудіями щодо показу в ефірі каналів «Воля Cine+» і в онлайн-кінотеатрі «Воля Сінема» художніх і мультиплікаційних фільмів українського виробництва. Провайдер також заявив про готовність замовляти ексклюзивні кінопроекти для власних каналів.

 

Онлайн-кінотеатр «Воля Сінема» доступний для абонентів інтерактивного телебачення «Воля Smart HD». Абонплата за користування онлайн-фільмотекою становить 30 грн на місяць.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2633
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду