«Громадське радіо» відкрило дві вакансії

«Громадське радіо» відкрило дві вакансії

1 Квітня 2015
3340
1 Квітня 2015
13:31

«Громадське радіо» відкрило дві вакансії

3340
«Громадське радіо» відкрило дві вакансії
«Громадське радіо» відкрило дві вакансії

«Громадське радіо» шукає редактора для сайту hromadskeradio.org. і менеджера грантових проектів (Grant Manager). Про це йдеться у об'явах на сторінці радіо у Facebook.

 

«Громадському радіо» потрібний універсальний спеціаліст, котрий завершить перехід на нову платформу і збільшить відвідуваність сайту.

 

Фахівець на посаді повинен буде: завершити розробку нового сайту у взаємодії з художником, розробником сайту і редакторами «Громадського радіо»; відповідати за щоденне, без вихідних, наповнювання сайту новинами, переважно зробленими на основі матеріалів «Громадського радіо»; забезпечуватиме залучення рекламних коштів через новий сайт; взаємодіями з усіма проектами «Громадського радіо», в тому числі - з регіональною мережею кореспондентів; підтримуватиме контакт з адміністратором сайту;
узагальнюватиме і аналізуватиме статистичні дані сайту, звітуватиме щодо відвідуваності перед колективом «Громадського радіо».

 

До претендентів на посаду редактора висуваються наступні вимоги:

- досвід роботи в новинах, новинному сайті чи інформагенстві;

- вміння писати чітко, швидко і грамотно, окреме уміння написання заголовків і початкових абзаців;

- вміння редагувати чужі тексти, правити заголовки, тощо;

- вища освіта;

- бажане знання англійської мови;

- здатність вирішувати складні редакційні завдання з урахуванням обмежених ресурсів для їх виконання;

- навички роботи у мультимедійному ньюзрумі, вміння фотографувати та готувати фото і відео для публікації, розуміння радіоспецифіки, уміння працювати зі звуком.

 

Сайт радіо - двомовний україно-російський з англійською довідковою сторінкою. У редактора сайту буде одна людина у підпорядкуванні.

 

Випробувальний термін - три місяці. Обов'язкова наявність власних текстів (новини чи будь-які інші). Тексти треба надсилати разом з резюме і мотиваційним листом на адресу hromadske.radio@gmail.com  з позначкою «редактор сайту».

 

Всю інформацію щодо вакансії менеджера грантових проектів викладено англійською:

 

«Dear Friends, Hromadske Radio, an ambitious NGO journalism project, is looking for Grant Manager. An excellent chance for a young and ambitious person.

 

S/he provides leadership and direction for grants acquired by Hromadske Radio from international donor organisations. Assists Chairman of the Board and Editor-in-Chief in the budget development process. Follows the grants opportunities, develops, writes, sumbits and updates grant applications and is responsible for narrative reporting throughout the project cycle. Develops and fosters relationships with donors. Generates proposals for unique projects and programs. Manages existing grants by: tracking grants; developing internal reporting systems; writing reports; maintaining excellent historical records; working with staff to ensure each project or program is meeting proposal conditions and expectations.

 

We expect that a successful candidate has the following knowledge and skills:

  • Experience with proposal writing
  • Excellent communication skills both oral and written
  • Excellent computer skills with all Microsoft Office programs
  • Experience with budget development and monitoring.

Qualifications: University degree in finance, economics, management or journalism; International experience is desired ; Previous experience with non-profit fundraising as a plus; Good English speaker.

 

Please send your CV and cover letter to hromadske.radio@gmail.com with mark GRANT MANAGER».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3340
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду