detector.media
18.03.2015 16:35
ICTV запустив інтернет-проект до прем’єри фільму «Скрябін. Постскриптум»
ICTV запустив інтернет-проект до прем’єри фільму «Скрябін. Постскриптум»

Сьогодні, 18 березня, в ефірі телеканалу ICTV відбудеться прем'єра документального фільму «Скрябін. Постскриптум», присвяченого пам'яті Андрія Кузьменка.  До виходу фільму сайт ICTV створив спецпроект - skryabin.ictv.ua, у якому зібрано рідкісні фото й відео з життя Андрія Кузьменка та гурту «Скрябін», розповідається про етапи творчості музиканта, повідомляє прес-служба телеканалу.

 

У день прем'єри стрічки «Скрябін. Постскриптум» його шеф-редактор Ірина Соломко опублікувала на сайті fakty.ictv.ua колонку, в якій розповіла про свої враження від зйомок.

 

«Разом зі своєю групою він об'їхав всю Україну. На відміну від інших своїх колег по шоу-бізу, він давав концерти скрізь, в тому числі, і в маленьких містечках. Для нього було важливо бути саме там, бо він бачив настрій народу. Дізнавався, що відбувається у людей в головах, що їм наболіло і чого їм хочеться. І виливав увесь цей біль в своїх піснях.

 

Останній рік свого життя Андрій Кузьменко жив в шаленому темпі. Його надзвичайно вразила війна на Сході. Тільки найближче коло друзів знало, що він годинами знаходився у військовому шпиталі, де, як міг, підтримував поранених хлопців, розуміючи, що їм потрібна увага.

 

В нашому фільмі товариші Андрія по госпіталю? подружжя Ткачових розповідає, як Кузьма забирав до себе додому та особисто купав пораненого та паралізованого Руслана Яроша. І таких історій його небайдужості та щирості безліч», - написала шеф-редактор.

 

Нагадаємо, 18 березня телеканал ICTV покаже прем'єру документального фільму «Скрябін. Постскриптум», присвяченого пам'яті музиканта, письменника чи телеведучого Андрія Кузьменка, який загинув в автокатастрофі 2 лютого. Стрічка вийде в ефірі о 20.20.

 

За повідомленням каналу, автори не ставили за мету зняти портрет чи створити телеікону відомого співака і телеведучого. Фільм розкриває творчу і особисту багатоманітність Андрія Кузьменка, простежує, яким він був і ким ще міг би стати.

 

Фільм побудований на розповідях людей, які за довгі роки знали Андрія Кузьменка найкраще: досі майже непублічні батьки та сестра, друзі і колеги музиканта Олександр Богуцький, Святослав Вакарчук, Ігор Кондратюк, Володимир Бебешко, Анжеліка Рудницька та інші.  Зйомки проходили в містах, які були визначальними у житті і творчості Кузьми - Новояворівську, Львові, Києві.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY