ICTV запускає викривальний проект «Антизомби»

ICTV запускає викривальний проект «Антизомби»

18 Березня 2015
7262
18 Березня 2015
11:07

ICTV запускає викривальний проект «Антизомби»

7262
ICTV запускає викривальний проект «Антизомби»
ICTV запускає викривальний проект «Антизомби»

У п'ятницю, 27 березня, на телеканалі ICTV стартує проект викриттів пропаганди та неправдивих повідомлень російських ЗМІ «Антизомби». Проект виходитиме російською мовою, повідомляє  прес-служба каналу.

 

Програма вийде в ефірі о 20.20.

 

Проект виробництва телеканалу ICTV «Антизомби» покаже конкретні факти і способи, за допомогою яких російське телебачення впливає на телеглядачів кожен день. Програма надасть докладний аналіз того, про що пишуть, говорять і що показують росіянам їх ЗМІ, які думки і погляди намагаються їм прищепити.

 

«Автори програми розкажуть, що і хто формує картину життя звичайного росіянина, як йому підносять ті чи інші події, якими психологічними методами користуються працівники преси, щоб викривити картину світу простого обивателя. Внаслідок чого він починає, наприклад, ненавидіти львів'янина, якого в житті не бачив, "знати краще" киянина про те, що відбувається в Києві, або вірити в існування міфічного новоутворення "Новоросія"», - анонсує телеканал.

 

Творці телепрограми відзначають особливу важливість цього проекту в умовах гібридної війни, коли інформаційна зброя не менш важливо, ніж зброя реальна.

 

Проект виходитиме російською мовою, що зробить його максимально доступним для найширшого кола глядачів. Повтор кожної програми можна подивитися як на сайті телеканалу ictv.ua, так і на офіційному YouТube-каналі ICTV youtube.com/user/ICTVchannel.

 

Нагадаємо, 26 серпня минулого року на телеканалі ICTV стартувала інформаційно-публіцистична програма власного виробництва «Гражданская оборона». Програму було анонсовано як таку, що складатиметься із сюжетів на теми історії війни та військової справи, новітніх наукових та технічних розробок у військовій галузі, а також відбувається розвінчування міфів, які нав'язують Україні її вороги.

 

«Детектор медіа»
 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7262
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду