На «1+1» стартує перший сезон комедії «Між нами, дівчатами» від «Кварталу-95»

На «1+1» стартує перший сезон комедії «Між нами, дівчатами» від «Кварталу-95»

3 Березня 2015
12336
3 Березня 2015
20:32

На «1+1» стартує перший сезон комедії «Між нами, дівчатами» від «Кварталу-95»

12336
На «1+1» стартує перший сезон комедії «Між нами, дівчатами» від «Кварталу-95»
На «1+1» стартує перший сезон комедії «Між нами, дівчатами» від «Кварталу-95»

10 березня телеканал «1+1» розпочинає показ комедійного серіалу «Між нами, дівчатами» від студії «Квартал-95». Про це в анонсах повідомляє прес-служба каналу.

 

Перший епізод серіалу вийде в ефірі о 21.00, другий -  того ж дня о 22.00. У середу і четвер телеканал покаже по одній серії о 21.00.

 

Нагадаємо, студія «Квартал-95» готувала серіал протягом двох років, повідомив художній керівник студії Володимир Зеленський 29 січня під час презентації нового сезону телеканалу.

 

«Це лірична комедія - історія однієї сім'ї, яка складається з трьох жінок різних поколінь. Кожна з них має свою історію кохання,  але всі вони - гострі на язик. Вони живуть в одній квартирі і весь час хочуть роз'їхатися, але лишаються разом попри всі сварки. Це дуже життєва історія, ми сподіваємося такого ж фідбеку від глядачів, який був у першого сезону "Сватів"», - зазначив він.

 

Перший сезон серіалу «Між нами, дівчатами» складається з 20 серій.

 

«Сезон знято, а тем про наших героїнь залишилося ще багато. Ми дуже сподіваємося, що аудиторії сподобається цей серіал. Нам хочеться зняти продовження», - додав Володимир Зеленський.

 

«У сім'ї Сайків живуть жінки трьох поколінь: удова Іраїда Степанівна, розлучена Олена і юна Олеся. Роль глави сім'ї цілком успішно виконує дочка Іраїди Степанівни Олена. Напередодні жіночого свята героїнь замість очікуваних подарунків і уваги чекають неприємності: Іраїда Степанівна залишається без роботи, Олена - без романтичного вечора, а Олеся мусить підтягнути навчання. Але все це - дрібниці порівняно з тим, що Олеся приводить додому свого хлопця Нікіту. Олена та Іраїда Степанівна влаштовують Нікіті суворий допит. Нікіта розуміє, що Олеся втягнула його в халепу. Іраїда Степанівна намагається приховати від рідних своє звільнення і робить спробу реваншу. Олена дізнається, що Олеся давно покинула інститут і брехала їй, а Нікіта їй допомагав», - анонсує телеканал сюжет перших двох серій.

 

 

У серіалі знялися переважно російські актори. Дві головні ролі виконали Галина Петрова (бабуся) та Юлія Меншова (мама), у проекті також знялися Валерій Гаркалін та Валерій Афанасьєв. Проект мав українського режисера - Олексія Кирющенка.

 

Нагадаємо, продакшн «Студія Квартал-95» відома виробництвом популярного серіалу «Свати». Наразі знято шість сезонів проекту. Нещодавно телеканал «1+1» розпочав показ документального серіалу «Свати: життя без гриму» про акторів-виконавців головних ролей та історію створення популярного телевізійного серіалу «Свати».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12336
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду