Незабаром «1+1» покаже новий серіал «Студії Квартал-95» «Між нами, дівчатами»

Незабаром «1+1» покаже новий серіал «Студії Квартал-95» «Між нами, дівчатами»

29 Січня 2015
15731
29 Січня 2015
18:28

Незабаром «1+1» покаже новий серіал «Студії Квартал-95» «Між нами, дівчатами»

15731
Незабаром «1+1» покаже новий серіал «Студії Квартал-95» «Між нами, дівчатами»
Незабаром «1+1» покаже новий серіал «Студії Квартал-95» «Між нами, дівчатами»

У березні на телеканалі «1+1» стартує новий серіал «Студії Квартал-95» «Між нами, дівчатами». Про це художній керівник студії Володимир Зеленський розповів 29 січня під час презентації нового сезону телеканалу.

 

Пан Зеленський розказав, що цей проект студія готувала протягом двох років, зараз серіал вже на завершальному етапі монтажу.

 

«Це лірична комедія - історія однієї сім'ї, яка складається з трьох жінок різних поколінь. Кожна з них має свою історію кохання,  але всі вони - гострі на язик. Вони живуть в одній квартирі і весь час хочуть роз'їхатися, але лишаються разом попри всі сварки. Це дуже життєва історія, ми сподіваємося такого ж фідбеку від глядачів, який був у першого сезону "Сватів"», - зазначив він.

 

Перший сезон серіалу «Між нами, дівчатами» складається з 20 серій.

 

«Сезон знято, а тем про наших героїнь залишилося ще багато. Ми дуже сподіваємося, що аудиторії сподобається цей серіал. Нам хочеться зняти продовження», - додав Володимир Зеленський.

 

Генеральний продюсер «1+1 Production» Вікторія Лєзіна-Масляна і художній керівник «Студії Квартал 95» Володимир Зеленський

 

У серіалі знялися російські актори Галина Петрова (бабуся), Юлія Меншова (мама), Наталія Скоморохова (онучка), а також Валерій Гаркалін, Валерій Афанасьєв та актор з Білорусі Дмитро Лабуш. «Між нами, дівчатами» зняв українький режисер Олексій Кирющенко, який у 2012 році режисував серіал «Кварталу-95» «Байки Мітяя».

 

Нагадаємо, продакшн «Студія Квартал-95» відома виробництвом популярного серіалу «Свати»., якого наразі знято шість сезонів. Нещодавно телеканал «1+1» розпочав показ документального серіалу «Свати: життя без гриму» про акторів-виконавців головних ролей та історію створення популярного телевізійного серіалу «Свати».

 

25 серпня на «1+1» відбулася прем'єра чотирисерійної ліричної комедії «Шукаю жінку з дитиною» виробництва «Студії Квартал-95».

 

«Детектор медіа»

Фото - Максима Лісового

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15731
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду