На каналі News One стартує нове суспільно-політичне ток-шоу «Особиста думка»

На каналі News One стартує нове суспільно-політичне ток-шоу «Особиста думка»

3 Березня 2015
3970
3 Березня 2015
17:12

На каналі News One стартує нове суспільно-політичне ток-шоу «Особиста думка»

3970
На каналі News One стартує нове суспільно-політичне ток-шоу «Особиста думка»
На каналі News One стартує нове суспільно-політичне ток-шоу «Особиста думка»

Сьогодні, 3 березня, о 18.00 в ефірі телеканалу News One відбудеться прем'єра суспільно-політичного аналітичного ток-шоу «Особиста думка». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Автором та ведучим програми став Євген Логвиновський. Проект має на меті дати відповідь на запитання: «Що робити?».

 

«Журналісти News One збиратимуть  коментарі по заданій темі від експертів з різними баченнями ситуації, а гість програми не тільки висловить свою думку, а й реагуватиме на коментарі інших, протилежних поглядів. Ми запрошуватимемо гостей з різних сфер, аби глядачі могли дізнатись думку кожного: і головного лікаря, і директора автосалону, і  мера, і керівника фінустанови», - анонсує проект телеканал.

 

Проект виходитиме в ефірі каналу кожного вівторка, середи та п'ятниці о 18.00, повтор програми відбуватиметься о 20.00.

 

««Особиста думка» не буде  ще одним ток-шоу для теоретичних філософських коментарів щодо подій, які просто забиратимуть дорогоцінний час нічого корисного не даючи натомість. "Особиста думка" - це місце, де реальні люди висловлюватимуть реальні думки та даватимуть практичні поради», - сказав автор та ведучий програми Євген Логвиновський.

 

Перший випуск програми «Особиста думка» стосуватиметься майбутнього національної валюти. Гостем стане заступник голови Національного банку України в 2005-2009 роках Олександр Савченко, який зокрема прокоментує заяви голови НБУ Валерії Гонтарєвої та Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка щодо ситуації з падінням гривні.

 

Нагадаємо, 2 березня на посаду генерального продюсера телеканалу News One було призначено Олексія Семенова.

 

У листопаді минулого року телеканал News One змінив графічне та звукове оформлення, запровадив новий слоган і оновив логотип.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3970
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду