У News One новий генеральний продюсер - Золотаревський та Огір ідуть з каналу

У News One новий генеральний продюсер - Золотаревський та Огір ідуть з каналу

2 Березня 2015
7989
2 Березня 2015
19:14

У News One новий генеральний продюсер - Золотаревський та Огір ідуть з каналу

7989
У News One новий генеральний продюсер - Золотаревський та Огір ідуть з каналу
У News One новий генеральний продюсер - Золотаревський та Огір ідуть з каналу

На телеканалі News One відбулись зміни у топ-менеджменті - сьогодні, 2 березня, на посаду генерального продюсера телеканалу News One було призначено Олексія Семенова. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Водночас Ігор Золотаревський та Дарина Огір, перед якими стояло завдання запуску News One, завершили свою співпрацю з телеканалом.

 

«Наступний етап розвитку News One - стати інформаційно-соціальним телеканалом. Ми з командою задамо нову планку в розумінні того, що таке національний канал. Ми задамо нові телевізійні стандарти. Якби амбіційно це не звучало, не пройде і року, як ми станемо лідерами інформаційного мовлення в Україні. І повірте, ми знаємо, про що говоримо», - розповів Олексій Семенов.

 

Нагадаємо, Олексій Семенов займався у якості генерального продюсера запуском мовлення телеканалу «112 Україна» восени 2013 року. Однак у червні минулого року він уже припинив свою співпрацю з каналом, при цьому ні топ-менеджер, ні телеканал «112 Україна» не пояснили його звільнення. На його місце був призначений Сергій Логунов, який до цього займав посаду генпродюсер на телеканалі UBR.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7989
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Катерина Ивановна
3337 дн. тому
Последние коменты потрясающие. Уважаемые боты, которым дали задание написать плохих комментариев. Чтобы не было видно сразу, что вы боты, вот вам бесплатный треннинг: первое, писать нужно не всем сразу одновременно второе, в предложениях должен быть смысл, информацию проверяйте хоть немного. И не надо так явно укзаывать на того, кто сделал заказ. Смешно же))) И да, 112, вам же еще после неудачной кампании в честь второго предупреждения вся интернет общественность сказала, что ваши боты неумёхи. почему вы им еще платите?
Вадим Курохин
3338 дн. тому
Варто відзначити, що Олексій Семенов - росіянин і раніше багато своїх проектів він робив у Росії. Так званий телеканал NewsOne, що належить опозиційному політику та медіа-магнату Вадиму Рабиновичу, він насправді є кабельним каналом, який в конвергенції з інтернетом-порталом MIGnews.com.ua і так само належить Рабиновичу, здійснює мовлення в інтернет-мережах і на кабельних каналах у Києві та ряді обласних міст України. Судячи з спрямованості даних інформаційних джерел Рабинович вирішив посилити свій вплив на українську аудиторію, а російський генпродюсер Семенов в цьому сприятиме. Мабуть, на сьогоднішній день видворення російських ЗМІ з української території і інформаційний вакуум після віддалених російських телеканалів з інформпростору України якраз і покликаний заповнити новий інформаційний канал NewsOne. Так що, як кажуть - у російскому полку прибуло....
Гомобез Сапиенс
3338 дн. тому
Что-что ,а гнать "пургу" Семенов может . И не только на Чукотке. Теперь он из украинских денежных мешков сделает чукчей ,вытрясет из них gрилично и свалит , как с НТКУ на "Ягуаре".Достаточно его только послушать: ...артхаусное кино..., ...интернет-пользователи генерируют контент... , ...уникальные приложения... , ...телевизионный контент на базе структурированной работы с интернет-пользователями... , ...быть причастными к производству контента... , ...генерировать контент и собирать свой плейлист... , ...мы делаем максимальную оптимизацию... . Остаётся добавить из классики: "Заграница нам поможет.Союз меча и орала".
Алина Шляпко
3338 дн. тому
Все эти Семенов, Бенкендорф, братья Арфуши – это все одна тусовка, одна шайка-лейка. Ничего нормального они не сделают, 112 – исключение, потому что там много талантливых людей, а Семенов просто был типа как бренд. Если много классных профессионалов – любой сделает конфетку. А скакания этого Семенова с медиа на медиа настораживают…
Борис Калугин
3338 дн. тому
Я не понимаю – зачем множить сущности без потребности? Уже есть 112 канал, который вызывает у властей украинских зубовный скрежет, лучше ведь все равно не сделают, сделают только такой же брехливый Оне+оне.
Кукарский
3338 дн. тому
Не забываем, что Семенов еще в России создавал проекты, но, судя по его биографии, создавал под конкретное бабло – выдоит структуру, например, того же Абрамовича на Чукотке и упорхнет искать нового инвестора. Похоже, на 112 канале деньги кончились на его гениальность и он пошел искать новых лохов. Но вряд ли он предложит что-то новое, просто скопирует 112 канал и таки да - ньюсван будет его устаревшим дубликатом.
Кирилл Павлов
3338 дн. тому
Но дубликат ли? Скорее его устаревшую копию. 112 уже далеко ушел в отрыв с обновленной командой. Могу отдать должное, что на 112 всегда было место новым идеям и никакой цензуры для творцов. У Семенова творения были, но увы кончились.
аоо
3340 дн. тому
ого! это интересно - 112 против Ньюсван. кто кого?
Націоналіст
3340 дн. тому
Так їм і треба! звільнили за інтер ю з цим Азаровим! Геть таких з Українських каналів!!!
МінСтець
3340 дн. тому
А шо з ведучими, нові гарніше будуть?
ETEN
3340 дн. тому
Neff neff^naff naff и nuff nuff
eeee
3340 дн. тому
Кепка, йо!
руль
3340 дн. тому
я рал, что в противовес 112 будет еще канал, надеюсь, получше!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду