detector.media
02.03.2015 19:14
У News One новий генеральний продюсер - Золотаревський та Огір ідуть з каналу
У News One новий генеральний продюсер - Золотаревський та Огір ідуть з каналу

На телеканалі News One відбулись зміни у топ-менеджменті - сьогодні, 2 березня, на посаду генерального продюсера телеканалу News One було призначено Олексія Семенова. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Водночас Ігор Золотаревський та Дарина Огір, перед якими стояло завдання запуску News One, завершили свою співпрацю з телеканалом.

 

«Наступний етап розвитку News One - стати інформаційно-соціальним телеканалом. Ми з командою задамо нову планку в розумінні того, що таке національний канал. Ми задамо нові телевізійні стандарти. Якби амбіційно це не звучало, не пройде і року, як ми станемо лідерами інформаційного мовлення в Україні. І повірте, ми знаємо, про що говоримо», - розповів Олексій Семенов.

 

Нагадаємо, Олексій Семенов займався у якості генерального продюсера запуском мовлення телеканалу «112 Україна» восени 2013 року. Однак у червні минулого року він уже припинив свою співпрацю з каналом, при цьому ні топ-менеджер, ні телеканал «112 Україна» не пояснили його звільнення. На його місце був призначений Сергій Логунов, який до цього займав посаду генпродюсер на телеканалі UBR.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY