На 5-му каналі стартує проект про агропромисловий комплекс України «Моя земля»

На 5-му каналі стартує проект про агропромисловий комплекс України «Моя земля»

2 Березня 2015
4356
2 Березня 2015
17:30

На 5-му каналі стартує проект про агропромисловий комплекс України «Моя земля»

4356
На 5-му каналі стартує проект про агропромисловий комплекс України «Моя земля»
На 5-му каналі стартує проект про агропромисловий комплекс України «Моя земля»

2 березня о 22.30 на 5 каналі стартує проект «Моя земля» про агропромисловий комплекс України. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Ведучим нової програми стане Руслан Поліщук.

 

«Добробут та стабільність країни прямо пропорційно залежать від того, які кроки здійснює держава для створення власної надійної продовольчої безпеки. Відтепер щопонеділка "Моя земля" на 5-му каналі надаватиме повний спектр тематичної аналітики у сфері агропромислового комплексу. Розвиток технологій, прогресивні починання, інновації та наукові новітні розробки: їхнє застосування та впровадження; насінництво й техніко-технологічні  рішення; ресурсозбереження та багато іншого у фокусі  уваги редакції тижневика "Моя земля"», - анонсує телеканал.

 

Окрім аналізу аграрної сфери ведучий проекту Руслан Поліщук у форматі дайджесту інформуватиме суспільство про актуальні аграрні новини та анонсуватиме перебіг сільськогосподарських робіт з урахуванням календарних циклів і народних прикмет.

 

​Перший випуск програми «Моя земля» буде присвячено проекту з бізнес-розвитку плодоовочівництва. Гостем передачі 2 березня стане Міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко.

 

«Редакція проекту ставить перед собою мету осягнути усі грані агропромислового комплексу України. Запрошуючи до розмови представників влади, експертне коло фахівців та людей праці на землі, ми щотижня інформуватимемо суспільство про місце України на агропромисловій карті світу та розповідатимемо про найактуальніші події та зміни в АПК», - коментує ведучий Руслан Поліщук.

 

Нагадаємо, 7 лютого на 5 каналі стартував інший тижневик - фінансово-економічна програма «Фінансовий тиждень» власного виробництва телеканалу з ведучою Тамарою Мішиною

 

Нещодавно також одна з двох юридичних осіб 5-го каналу - ТОВ «Телерадіокомпанія "Експрес-інформ"» змінила логотип «5 канал чесних новин» на «5+».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4356
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду