Media Direction/OMD перейшло з теле- на відеопланування

Media Direction/OMD перейшло з теле- на відеопланування

24 Лютого 2015
2767
24 Лютого 2015
18:04

Media Direction/OMD перейшло з теле- на відеопланування

2767
Media Direction/OMD перейшло з теле- на відеопланування
Media Direction/OMD перейшло з теле- на відеопланування

Медіаагентство Media Direction/OMD запустило інтегратор планування відеокампаній на ТБ і в інтернеті VPlan. Про це повідомляє прес-служба комунікаційної групи AGAMA, до складу якої входить MediaDirection/OMD.

 

Інструмент, зокрема, дозволяє визначати як загальне, так і ексклюзивне охоплення цільової аудиторії для кожного з каналів, здійснювати обґрунтований розподіл медіаінвестицій між телевізійним та інтернет-відео для заданих цільових аудиторій, а також забезпечувати розподіл оптимальної частоти контакту між каналами.

 

«VPlan - інновація, що відповідає на поточні виклики і потреби рекламодавців. Створюючи його, ми прагнули оновити розуміння ефективності відеопланування, створити високу варіативність для прийняття стратегічних рішень, посилити наші спільні можливості в роботі з сейлз-хаусами», - сказала керуючий директор Media Direction/OMD Тетяна Катрич.

 

«Інтернет став медіаканалом №2 в Україні за підсумками 2014 року, а запуск 3G в 2015 році лише зміцнить його позиції. Тенденція переходу від споживання медіаканалів до споживання типів контенту (відео, аудіо) є очевидною і активно зміцнюється на глобальному рівні. Споживач перестає прив'язувати себе до певного носія, і в такій ситуації досягти максимальної ефективності медіаінвестиційможна лише завдяки інтеграції планування», - відзначив директор з розвитку комунікаційної групи AGAMA Владислав Полонський.

 

За його словами, в Україні вже були спроби створення аналогічних продуктів. У його команди на розробку інструменту пішло сім місяців: від постановки задачі до створення методології, прототипу і подальшого тестування підходу.

 

Нагадаємо, за даними Інтернетасоціації України (ІнАУ), у 2014 роціобсяг ринкумедійної інтернет-реклами в Україні досяг суми в 1 млрд 14 млн грн. В гривневому еквіваленті обсяг ринку виріс на 10,7% порівняно з 2013 роком. Частка прямих продажів реклами склала 42%. Практично половина всіх рекламних надходжень (49,1%) припала на банерну рекламу. Частка in-stream video (реклама в відеоплеєрі pre-roll, mid-roll, post-roll, pause-roll, overlay-реклама, picture-in-pause) склала 27,9%. In-pagevideo (content-roll) - 7,6%.

 

За даними Всеукраїнської рекламної коаліції (ВРК), обсяг усього ринку інтернет-реклами (враховуючи контекстну, яку ІнАУ не включала в дослідження) в 2014 році виріс на 3% до 2,115млрд грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2767
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду