detector.media
24.02.2015 18:04
Media Direction/OMD перейшло з теле- на відеопланування
Media Direction/OMD перейшло з теле- на відеопланування

Медіаагентство Media Direction/OMD запустило інтегратор планування відеокампаній на ТБ і в інтернеті VPlan. Про це повідомляє прес-служба комунікаційної групи AGAMA, до складу якої входить MediaDirection/OMD.

 

Інструмент, зокрема, дозволяє визначати як загальне, так і ексклюзивне охоплення цільової аудиторії для кожного з каналів, здійснювати обґрунтований розподіл медіаінвестицій між телевізійним та інтернет-відео для заданих цільових аудиторій, а також забезпечувати розподіл оптимальної частоти контакту між каналами.

 

«VPlan - інновація, що відповідає на поточні виклики і потреби рекламодавців. Створюючи його, ми прагнули оновити розуміння ефективності відеопланування, створити високу варіативність для прийняття стратегічних рішень, посилити наші спільні можливості в роботі з сейлз-хаусами», - сказала керуючий директор Media Direction/OMD Тетяна Катрич.

 

«Інтернет став медіаканалом №2 в Україні за підсумками 2014 року, а запуск 3G в 2015 році лише зміцнить його позиції. Тенденція переходу від споживання медіаканалів до споживання типів контенту (відео, аудіо) є очевидною і активно зміцнюється на глобальному рівні. Споживач перестає прив'язувати себе до певного носія, і в такій ситуації досягти максимальної ефективності медіаінвестиційможна лише завдяки інтеграції планування», - відзначив директор з розвитку комунікаційної групи AGAMA Владислав Полонський.

 

За його словами, в Україні вже були спроби створення аналогічних продуктів. У його команди на розробку інструменту пішло сім місяців: від постановки задачі до створення методології, прототипу і подальшого тестування підходу.

 

Нагадаємо, за даними Інтернетасоціації України (ІнАУ), у 2014 роціобсяг ринкумедійної інтернет-реклами в Україні досяг суми в 1 млрд 14 млн грн. В гривневому еквіваленті обсяг ринку виріс на 10,7% порівняно з 2013 роком. Частка прямих продажів реклами склала 42%. Практично половина всіх рекламних надходжень (49,1%) припала на банерну рекламу. Частка in-stream video (реклама в відеоплеєрі pre-roll, mid-roll, post-roll, pause-roll, overlay-реклама, picture-in-pause) склала 27,9%. In-pagevideo (content-roll) - 7,6%.

 

За даними Всеукраїнської рекламної коаліції (ВРК), обсяг усього ринку інтернет-реклами (враховуючи контекстну, яку ІнАУ не включала в дослідження) в 2014 році виріс на 3% до 2,115млрд грн.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY