Антон Дзюбенко увійшов до ради директорів компанії «Воля»

Антон Дзюбенко увійшов до ради директорів компанії «Воля»

20 Лютого 2015
6644
20 Лютого 2015
19:02

Антон Дзюбенко увійшов до ради директорів компанії «Воля»

6644
Антон Дзюбенко увійшов до ради директорів компанії «Воля»
Антон Дзюбенко увійшов до ради директорів компанії «Воля»

Керівник підрозділу по взаємодії з клієнтами провайдера телебачення та інтернету «Воля» Антон Дзюбенко увійшов до складу ради директорів цієї компанії. Про це повідомляє прес-служба «Волі».

 

Рада директорів компанії «Воля» є найвищим керівнім органом управління, куди входять представники власників, інвесторів, а також топ-менеджери компанії. Рада визначає стратегічний розвиток компанії, підбиває підсумки розвитку й визначає обсяг нових інвестицій та сферу для їх спрямування.

 

«Упевнений, що призначення дозволить компанії ще більше вдосконалити систему обслуговування - пропонувати саме те, що потрібно абонентам, і оперативно вирішувати питання, які в них виникають, - коментує пан Дзюбенко. - Цього року будемо фокусуватися на роботі з абонентами через інтернет; продовжимо підвищення ефективності call-центру та першої лінії обслуговування, що дозволить гарантувати максимально швидке й вичерпне вирішення питань наших користувачів».

 

«Поява у складі ради ще одного представника топ-менеджменту, який відповідає безпосередньо за операційні результати й повний цикл процесів взаємодії з клієнтами, дозволить правлінню компанії робити точнішу оцінку діяльності компанії, краще розуміти загальну картину розвитку бізнесу і всього ринку загалом, що дозволить прискорити прийняття правильних рішень, особливо з урахуванням кризової ситуації в країні», - зазначив генеральний директор компанії «Воля» Джордж Жембері.

 

Нагадаємо, що у 2014 році компанія «Воля» інвестувала понад 310 млн грн у власну модернізацію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6644
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду