detector.media
20.02.2015 19:02
Антон Дзюбенко увійшов до ради директорів компанії «Воля»
Антон Дзюбенко увійшов до ради директорів компанії «Воля»

Керівник підрозділу по взаємодії з клієнтами провайдера телебачення та інтернету «Воля» Антон Дзюбенко увійшов до складу ради директорів цієї компанії. Про це повідомляє прес-служба «Волі».

 

Рада директорів компанії «Воля» є найвищим керівнім органом управління, куди входять представники власників, інвесторів, а також топ-менеджери компанії. Рада визначає стратегічний розвиток компанії, підбиває підсумки розвитку й визначає обсяг нових інвестицій та сферу для їх спрямування.

 

«Упевнений, що призначення дозволить компанії ще більше вдосконалити систему обслуговування - пропонувати саме те, що потрібно абонентам, і оперативно вирішувати питання, які в них виникають, - коментує пан Дзюбенко. - Цього року будемо фокусуватися на роботі з абонентами через інтернет; продовжимо підвищення ефективності call-центру та першої лінії обслуговування, що дозволить гарантувати максимально швидке й вичерпне вирішення питань наших користувачів».

 

«Поява у складі ради ще одного представника топ-менеджменту, який відповідає безпосередньо за операційні результати й повний цикл процесів взаємодії з клієнтами, дозволить правлінню компанії робити точнішу оцінку діяльності компанії, краще розуміти загальну картину розвитку бізнесу і всього ринку загалом, що дозволить прискорити прийняття правильних рішень, особливо з урахуванням кризової ситуації в країні», - зазначив генеральний директор компанії «Воля» Джордж Жембері.

 

Нагадаємо, що у 2014 році компанія «Воля» інвестувала понад 310 млн грн у власну модернізацію.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY