Василь Климчук залишив посаду генпродюсера каналу HDFashion

Василь Климчук залишив посаду генпродюсера каналу HDFashion

20 Лютого 2015
7619
20 Лютого 2015
17:14

Василь Климчук залишив посаду генпродюсера каналу HDFashion

7619
Василь Климчук залишив посаду генпродюсера каналу HDFashion
Василь Климчук залишив посаду генпродюсера каналу HDFashion

Генеральний продюсер телеканалу HDFashion в Україні Василь Климчук залишив посаду. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За повідомленням каналу, Василь Климчук півтора роки очолював українську редакцію HDFashion він пішов з посади «заради нових творчих проектів». Таким чином, у 2014 році Василь Климчук поєднував роботу на парламентському телеканалі «Рада», який він очолював, з роботою на HDFashion.

 

Про діяльність каналу і нові призначення прес-служба обіцяє поінформувати наступного тижня.

 

Міжнародний телеканал HDFashion - це нішевий супутниковий канал, присвячений моді та світському життю. В Україні присутній у мережах кабельних операторів, IPTV та в сегменті HoReCa. Також за ефіром можна стежити онлайн на порталі hdfashion.net.

 

Нагадаємо, у жовтні 2014 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення зафіксувала, що Василь Климчук став співвласником і членом редакційної ради телеканалу HDFashion (ТОВ «Телерадіокомпанія "Світ"»).

 

У 2013 році Василь Кличук був генеральним директором іншого супутникового телеканалу, присвяченого моді, - Ukrainian Fashion. З березня по листопад 2014 року він вдруге (вперше - у 2012-2013 роках) очолював Дирекцію телерадіопрограм Верховної Ради України (супутниковий телеканал «Рада»). Це супроводжувалося скандалами в трудовому колективі, частина якого виступала проти пана Климчука і погрожувала страйком у зв'язку зі значним зменшенням заробітної плати.

 

У жовтні 2014 року на вимогу трудового колективу каналу «Рада» Василя Климчука відсторонили від виконання обов'язків на час проведення службової перевірки. 3 листопада пана Климчука було звільнено за угодою сторін на підставі його заяви.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7619
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
3354 дн. тому
Про те, що Василь Климчук поєднує посади на каналі "Рада" і HDFASHION Channel було зрозуміло ще у квітні з матеріалів сайту каналу про моду: http://hdfashion.net/en/videoline/item/1403-hdfashion-ceo-vasyl-klymchuk-from-milano http://hdfashion.net/en/component/k2/item/1657-hdfashion-on-the-34-th-fashion-festival-ukrainian-fashion-week Причому на сайті HDFASHION Channel його посада зазначена як CEO, тобто гендиректор.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду