detector.media
20.02.2015 17:14
Василь Климчук залишив посаду генпродюсера каналу HDFashion
Василь Климчук залишив посаду генпродюсера каналу HDFashion

Генеральний продюсер телеканалу HDFashion в Україні Василь Климчук залишив посаду. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За повідомленням каналу, Василь Климчук півтора роки очолював українську редакцію HDFashion він пішов з посади «заради нових творчих проектів». Таким чином, у 2014 році Василь Климчук поєднував роботу на парламентському телеканалі «Рада», який він очолював, з роботою на HDFashion.

 

Про діяльність каналу і нові призначення прес-служба обіцяє поінформувати наступного тижня.

 

Міжнародний телеканал HDFashion - це нішевий супутниковий канал, присвячений моді та світському життю. В Україні присутній у мережах кабельних операторів, IPTV та в сегменті HoReCa. Також за ефіром можна стежити онлайн на порталі hdfashion.net.

 

Нагадаємо, у жовтні 2014 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення зафіксувала, що Василь Климчук став співвласником і членом редакційної ради телеканалу HDFashion (ТОВ «Телерадіокомпанія "Світ"»).

 

У 2013 році Василь Кличук був генеральним директором іншого супутникового телеканалу, присвяченого моді, - Ukrainian Fashion. З березня по листопад 2014 року він вдруге (вперше - у 2012-2013 роках) очолював Дирекцію телерадіопрограм Верховної Ради України (супутниковий телеканал «Рада»). Це супроводжувалося скандалами в трудовому колективі, частина якого виступала проти пана Климчука і погрожувала страйком у зв'язку зі значним зменшенням заробітної плати.

 

У жовтні 2014 року на вимогу трудового колективу каналу «Рада» Василя Климчука відсторонили від виконання обов'язків на час проведення службової перевірки. 3 листопада пана Климчука було звільнено за угодою сторін на підставі його заяви.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY